Ekrem Başer, Rakibi Şeniz Doğan’ı ziyaret ederek başarılar diledi

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.03.2024 - 21:28, Güncelleme: 05.03.2024 - 21:28
 

Ekrem Başer, Rakibi Şeniz Doğan’ı ziyaret ederek başarılar diledi

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart seçimlerindeki CHP’li rakibi Şeniz Doğan’ı ziyaret edip, başarılar diledi. Başer, ardından Merkezefendi Belediyesi birimlerini gezerek personelle tanıştı.

Merkezefendi Belediyesi Başkanlığı yarışının iki güçlü ismi Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer’in nezaket ziyaretinde bir araya geldi. Başer beraberindeki heyet ile birlikte Şeniz Doğan’ı ziyaret edip başarılar diledi. SAMİMİ GÖRÜNTÜLER Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette adaylar ilçenin genel durumunu ve sorunlarını konuştu, kendilerini yeni dönemde bekleyen çok iş olduğuna vurgu yaptı. Ziyaretin sonunda iki aday el sıkışarak, kameralara poz verdi. MERKEZEFENDİ PERSONELİYLE TANIŞTI  Ekrem Başer ve beraberindekiler Doğan’ı ziyaretinin ardından belediye birimlerini tek tek dolaşarakpersonelle tanıştı. Çalışmalar hakkında bilgi alan, kendini tanıtan ve kendi dönemlerinde yapacakları belediyecilik anlayışı hakkında kısa bilgiler veren Başer, belediye personeli tarafından da sıcak karşılandı.
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart seçimlerindeki CHP’li rakibi Şeniz Doğan’ı ziyaret edip, başarılar diledi. Başer, ardından Merkezefendi Belediyesi birimlerini gezerek personelle tanıştı.

Merkezefendi Belediyesi Başkanlığı yarışının iki güçlü ismi Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer’in nezaket ziyaretinde bir araya geldi. Başer beraberindeki heyet ile birlikte Şeniz Doğan’ı ziyaret edip başarılar diledi.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette adaylar ilçenin genel durumunu ve sorunlarını konuştu, kendilerini yeni dönemde bekleyen çok iş olduğuna vurgu yaptı. Ziyaretin sonunda iki aday el sıkışarak, kameralara poz verdi.

MERKEZEFENDİ PERSONELİYLE TANIŞTI 

Ekrem Başer ve beraberindekiler Doğan’ı ziyaretinin ardından belediye birimlerini tek tek dolaşarakpersonelle tanıştı. Çalışmalar hakkında bilgi alan, kendini tanıtan ve kendi dönemlerinde yapacakları belediyecilik anlayışı hakkında kısa bilgiler veren Başer, belediye personeli tarafından da sıcak karşılandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.