Elektrik akımına kapılan leylek telef oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.06.2023 - 15:50, Güncelleme: 13.06.2023 - 15:50
 

Elektrik akımına kapılan leylek telef oldu

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde bir leylek yüksek gerilim hattında elektrik akımına kapılması sonucu telef oldu.

Olay, Sarayköy İlçesi, Üzerlik Mahallesi’nde meydana geldi. İlkbaharın müjdecisi olan leylekler, Nisan ayı itibari ile Denizli’ye geldi. Denizli’ye gelen leylekler daha önce kurdukları yuvaları yenide inşa ederek yavrulama sürecini geçirdikten sonra sonbahara yakın zamanda göç edecekler. İşte bu leyleklerin içerisinde bulunan talihsiz bir leylek, yüksek gerilim hattına kapılarak telef oldu. Bir vatandaş tarlasına gittiğinde,  tarlanın içeresinde bulunan yüksek gerilim hattının tepesinde telef olmuş halde leyleği buldu.
Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde bir leylek yüksek gerilim hattında elektrik akımına kapılması sonucu telef oldu.

Olay, Sarayköy İlçesi, Üzerlik Mahallesi’nde meydana geldi. İlkbaharın müjdecisi olan leylekler, Nisan ayı itibari ile Denizli’ye geldi. Denizli’ye gelen leylekler daha önce kurdukları yuvaları yenide inşa ederek yavrulama sürecini geçirdikten sonra sonbahara yakın zamanda göç edecekler.

İşte bu leyleklerin içerisinde bulunan talihsiz bir leylek, yüksek gerilim hattına kapılarak telef oldu. Bir vatandaş tarlasına gittiğinde,  tarlanın içeresinde bulunan yüksek gerilim hattının tepesinde telef olmuş halde leyleği buldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.