Emeklilerin Promosyon Alması İçin Gerekli Olan 8 Adım

GÜNDEM 01.03.2017 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emeklilerin Promosyon Alması İçin Gerekli Olan 8 Adım

Emekliler bankalardan promosyon almak isteyenler bu 8 adıma bakabilir.

 Emekliler bankalardan promosyon almak isteyenler bu 8 adıma bakabilir.   Öncelikle hangi bankadan promosyon alacağınıza karar verin. Bunun için bankanın promosyon miktarını ve size vereceği ek hizmetleri öğrenin.   Seçtiğiniz bankaya giderek ön başvurunuzu yapın. Burada banka ile sözleşme imzalamanız gerekecek ve 3 yıl maaşınızı aynı bankadan alacaksınız unutmayın. Şube ve banka seçimini edevletten de yapabilirsiniz.   Eğer seçtiğiniz ürün kredili bir ürün ise (kredi kartı, kredili mevduat hesabı gibi) dikkatli kullanın. Sonunda faizli ürün olduğu için bütçenizi korumalısınız.   Şu anda maaş aldığınız banka promosyon ödeyecekse değiştirmenize gerek yok. Aynı bankadan 3 yıllık anlaşma yaparak promosyonunuzu alabilirsiniz.   Tüm işlemler tamamlandığında banka hak ettiğiniz promosyonu sizin hesabınıza yatıracak.   Para SGK'nın belirlediği miktarlardan daha az olmayacak. Ancak daha fazla verme konusunda bankalar serbest.   Ödenen para tek seferde verilecek. Taksite bölünmeyecek.   Ödeme sırası TC kimlik numarasının son rakamına göre belirlenecek. Posta'nın haberine göre, örneğin kimlik numarasının son rakamı 9-7-5 olanlara martta, 3-1-8 olanlara nisanda, 6-4-2-0 olanlara ise mayısta ödenecek. Para, o ayki maaş alınan tarihte hesaba geçecek. Her ayın 21'inde maaş alan bir kişi maaşıyla birlikte promosyonunu da 21 Mart'ta alacak.
Emekliler bankalardan promosyon almak isteyenler bu 8 adıma bakabilir.

 Emekliler bankalardan promosyon almak isteyenler bu 8 adıma bakabilir.

 

  • Öncelikle hangi bankadan promosyon alacağınıza karar verin. Bunun için bankanın promosyon miktarını ve size vereceği ek hizmetleri öğrenin.

 

  • Seçtiğiniz bankaya giderek ön başvurunuzu yapın. Burada banka ile sözleşme imzalamanız gerekecek ve 3 yıl maaşınızı aynı bankadan alacaksınız unutmayın. Şube ve banka seçimini edevletten de yapabilirsiniz.

 

  • Eğer seçtiğiniz ürün kredili bir ürün ise (kredi kartı, kredili mevduat hesabı gibi) dikkatli kullanın. Sonunda faizli ürün olduğu için bütçenizi korumalısınız.

 

  • Şu anda maaş aldığınız banka promosyon ödeyecekse değiştirmenize gerek yok. Aynı bankadan 3 yıllık anlaşma yaparak promosyonunuzu alabilirsiniz.

 

  • Tüm işlemler tamamlandığında banka hak ettiğiniz promosyonu sizin hesabınıza yatıracak.

 

  • Para SGK'nın belirlediği miktarlardan daha az olmayacak. Ancak daha fazla verme konusunda bankalar serbest.

 

  • Ödenen para tek seferde verilecek. Taksite bölünmeyecek.

 

  • Ödeme sırası TC kimlik numarasının son rakamına göre belirlenecek. Posta'nın haberine göre, örneğin kimlik numarasının son rakamı 9-7-5 olanlara martta, 3-1-8 olanlara nisanda, 6-4-2-0 olanlara ise mayısta ödenecek. Para, o ayki maaş alınan tarihte hesaba geçecek. Her ayın 21'inde maaş alan bir kişi maaşıyla birlikte promosyonunu da 21 Mart'ta alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.