Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Uyarı

GÜNDEM 03.07.2016 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Uyarı

denizli haber / denizli 20 haber / Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Uyarı

Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonlarına mesaj göndererek, özellikle bayramlarda yaşanan kazalar nedeniyle vatandaşları aşırı hız konusunda uyardı. Son günlerde trafik kazalarında onlarca kişinin hayatını kaybetmesi Emniyet Genel Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Cep telefonu kullanıcılarına gönderilen SMS ile trafik kazalarının üçte birinin aşırı hızdan kaynaklandığına dikkat çekti. Her gün yaşanan kazaların yanı sıra Ramazan bayramı nedeniyle memleketlerine ziyarete giden veya iş nedeniyle yolculuk yapanları uyaran EGM, cep telefonlarına mesaj göndererek dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Daha çok bayram ziyaretlerinde yaşanan ağır bilançolu kazaların önüne geçmek veya azaltmak adına gönderilen mesajlar vatandaşlar ne kadar dikkate alacak belli değil. Dün cep telefonlarına bir mesaj geçen Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Mesajda şu ibare geçildi, “Ölümle sonuçlanan her 3trafik kazasından 1’inin AŞIRI HIZ’ dan kaynaklandığını biliyor musunuz?  Sevdiklerinizden Hızla Uzaklaşmayın!” mesajı gönderildi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Uyarı

Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonlarına mesaj göndererek, özellikle bayramlarda yaşanan kazalar nedeniyle vatandaşları aşırı hız konusunda uyardı.

Son günlerde trafik kazalarında onlarca kişinin hayatını kaybetmesi Emniyet Genel Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Cep telefonu kullanıcılarına gönderilen SMS ile trafik kazalarının üçte birinin aşırı hızdan kaynaklandığına dikkat çekti.


Her gün yaşanan kazaların yanı sıra Ramazan bayramı nedeniyle memleketlerine ziyarete giden veya iş nedeniyle yolculuk yapanları uyaran EGM, cep telefonlarına mesaj göndererek dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Daha çok bayram ziyaretlerinde yaşanan ağır bilançolu kazaların önüne geçmek veya azaltmak adına gönderilen mesajlar vatandaşlar ne kadar dikkate alacak belli değil.


Dün cep telefonlarına bir mesaj geçen Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Mesajda şu ibare geçildi, “Ölümle sonuçlanan her 3trafik kazasından 1’inin AŞIRI HIZ’ dan kaynaklandığını biliyor musunuz?  Sevdiklerinizden Hızla Uzaklaşmayın!” mesajı gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.