Engelli Kardeşlerimizin Her Zaman Hizmetindeyiz

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.12.2021 - 10:03, Güncelleme: 05.12.2021 - 10:03
 

Engelli Kardeşlerimizin Her Zaman Hizmetindeyiz

Çameli’de Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve AK Parti teşkilatı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli ve ailelerini evlerinde ziyaret gerçekleştirdi.

Denizli AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat Yardımcısı ve Çameli İlçe Sorumlusu Osman Gönç, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ali Sağ ve Kadın Kolları Başkanı Nesibe Keskin Engelli vatandaşları evlerinde ziyaret gerçekleştirdi aileleriyle de bir araya gelerek sohbet etti. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kendileriyle sürekli irtibatlı olduğumuz bu kardeşlerimizi sadece bugün değil, süreklilik arz eden bir ilişki içerisinde dayanışmamızı sürdürüyoruz. Yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşama katılımlarını artırmak için elimizden gelen her çareye başvuracağız dedi. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Arslan engellileri evlerinde ziyaret ederek ihtiyacı olan Yeni Mahalle’deki Engelli Bireye tekerlekli sandalye hediye etti Sevgi varsa engel yoktur. Hep birlikte sevgiyle engelsiz yarınlara.
Çameli’de Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve AK Parti teşkilatı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli ve ailelerini evlerinde ziyaret gerçekleştirdi.

Denizli AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat Yardımcısı ve Çameli İlçe Sorumlusu Osman Gönç, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ali Sağ ve Kadın Kolları Başkanı Nesibe Keskin Engelli vatandaşları evlerinde ziyaret gerçekleştirdi aileleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kendileriyle sürekli irtibatlı olduğumuz bu kardeşlerimizi sadece bugün değil, süreklilik arz eden bir ilişki içerisinde dayanışmamızı sürdürüyoruz. Yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşama katılımlarını artırmak için elimizden gelen her çareye başvuracağız dedi.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Arslan engellileri evlerinde ziyaret ederek ihtiyacı olan Yeni Mahalle’deki Engelli Bireye tekerlekli sandalye hediye etti

Sevgi varsa engel yoktur. Hep birlikte sevgiyle engelsiz yarınlara.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.