Engelli Vatandaşa Yol Hizmeti

DENİZLİ 04.11.2016 - 08:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Engelli Vatandaşa Yol Hizmeti

denizli haber / denizli 20 haber / Engelli Vatandaşa Yol Hizmeti

Tavas Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışıyla örnek hizmetler yapmaya devam ediyor.   Tavas’ın her köşesine eşit hizmet götüren Tavas Belediyesi, Alpa Çakmak Mahallesinde yaşayan engelli bir vatandaşın ulaşım sorunuyla ilgili problemini çözdü.   Yolun dar ve engebeli olmasından dolayı Belediyeye başvuru yapan engelli Şaban Yakışan’ın isteğini ekipler hemen çözüme kavuşturdu. Evinin önündeki yol genişletilerek, düzenleme yapıldı. Kumlama çalışması tamamlandı. Her zaman engelli vatandaşların hizmet önceliği olduğunu ifade eden Başkan Akyol, “Engelli vatandaşlarımız bizim en kıymetlilerimizdir. Engelli vatandaşlarımızın normal yaşamlarındaki sıkıntıları çözmek için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız ve yapıyoruz. “Engelsiz Hayat” sloganı her zaman Sosyal Belediyecilikte en önemli faktörlerimizdendir” dedi.   Tavas Belediyesi’nin duyarlı davranışı karşısında, mahalle sakinleri ve muhtar Mehmet Örki, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve ekibine teşekkür ettiler.
denizli haber / denizli 20 haber / Engelli Vatandaşa Yol Hizmeti

Tavas Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışıyla örnek hizmetler yapmaya devam ediyor.

 

Tavas’ın her köşesine eşit hizmet götüren Tavas Belediyesi, Alpa Çakmak Mahallesinde yaşayan engelli bir vatandaşın ulaşım sorunuyla ilgili problemini çözdü.

 

Yolun dar ve engebeli olmasından dolayı Belediyeye başvuru yapan engelli Şaban Yakışan’ın isteğini ekipler hemen çözüme kavuşturdu. Evinin önündeki yol genişletilerek, düzenleme yapıldı. Kumlama çalışması tamamlandı.

Her zaman engelli vatandaşların hizmet önceliği olduğunu ifade eden Başkan Akyol, “Engelli vatandaşlarımız bizim en kıymetlilerimizdir. Engelli vatandaşlarımızın normal yaşamlarındaki sıkıntıları çözmek için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız ve yapıyoruz. “Engelsiz Hayat” sloganı her zaman Sosyal Belediyecilikte en önemli faktörlerimizdendir” dedi.

 

Tavas Belediyesi’nin duyarlı davranışı karşısında, mahalle sakinleri ve muhtar Mehmet Örki, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.