Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'nin Konuğu Zekeriya Ceviz Oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.09.2021 - 11:37, Güncelleme: 05.09.2021 - 11:37
 

Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'nin Konuğu Zekeriya Ceviz Oldu

T. C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, "Gençlik Projelerini" desteğiyle yürütülen Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de Her Ayın ilk Cumartesi günü düzenlenen "Bir Yazar - Bir Eser" buluşmalarının konuğu Yazar- Eczacı Zekeriya Ceviz oldu.

04 Eylül 2021 Cumartesi günü, saat: 16.00'da "Allah'a İnanıyor musun? " isimli Kitabının Yazarı, Eczacı Zekeriya Ceviz; Çınar Kitap Kahve'de okuyucularıyla bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu programda; Kur'an-ı Kerim'e uygun, doğru ve güçlü Allah'a inananların çoğalması arzusuyla yazmış olduğu eserinin tanıtımını yaparak tahlilini gerçekleştirdi. İman hakikatleri hakkında Kur'an-ı Kerim'den Ayetlerle, Önder ve örnek Şahsiyetlerin de sözlerini aktararak önemli bilgiler veren Zekeriya Ceviz; Allah'lı ve Besmeleli Eğitimin önemine vurgu yaparak, İlim imanla işe yarar. Allah'a iman ilmin kötüye kullanmasını önler. Mehmet Akif Ersoy İstiklal marşında Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklal! derken Allah'a imanın önemine vurgu yapmıştır. İnanmadan yaşanmaz, inanmak bir ihtiyaçtır. İnsanlık inançsız olamaz. Herkes inanır. Ama esas olan doğru inanmaktır. Yeryüzünde inançsız bir toplum zor bulunur. İnananları tebrik edelim. şüphe içinde olanlara yardım edelim. İnkarcılara da acıyalım. İfadelerini kullandı. 
T. C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, "Gençlik Projelerini" desteğiyle yürütülen Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de Her Ayın ilk Cumartesi günü düzenlenen "Bir Yazar - Bir Eser" buluşmalarının konuğu Yazar- Eczacı Zekeriya Ceviz oldu.

04 Eylül 2021 Cumartesi günü, saat: 16.00'da "Allah'a İnanıyor musun? " isimli Kitabının Yazarı, Eczacı Zekeriya Ceviz; Çınar Kitap Kahve'de okuyucularıyla bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu programda; Kur'an-ı Kerim'e uygun, doğru ve güçlü Allah'a inananların çoğalması arzusuyla yazmış olduğu eserinin tanıtımını yaparak tahlilini gerçekleştirdi.

İman hakikatleri hakkında Kur'an-ı Kerim'den Ayetlerle, Önder ve örnek Şahsiyetlerin de sözlerini aktararak önemli bilgiler veren Zekeriya Ceviz; Allah'lı ve Besmeleli Eğitimin önemine vurgu yaparak, İlim imanla işe yarar. Allah'a iman ilmin kötüye kullanmasını önler. Mehmet Akif Ersoy İstiklal marşında Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklal! derken Allah'a imanın önemine vurgu yapmıştır. İnanmadan yaşanmaz, inanmak bir ihtiyaçtır. İnsanlık inançsız olamaz. Herkes inanır. Ama esas olan doğru inanmaktır. Yeryüzünde inançsız bir toplum zor bulunur. İnananları tebrik edelim. şüphe içinde olanlara yardım edelim. İnkarcılara da acıyalım. İfadelerini kullandı. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.