Ensar Vakfı Denizli Çınar Kitap Kahve Gençleri Şehitleri Andı!

DENİZLİ 22.03.2021 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Ensar Vakfı Denizli Çınar Kitap Kahve Gençleri Şehitleri Andı!

106 yıl önce, Hakk'ın batıla galip gelmesi için canlarını feda eden dedelerimizin, şehitlerimizin mücadelesini anmak, anlamak ve hissetmek için 21 Mart günü Çınar Kitap Kahvede toplanan gençler için “ Çanakkale ve Şehitlik ” konulu seminer düzenlendi. Gençler semineri dikkat ve ilgi ile izlediler. Seminerin ardından şehitlerimizin ruhuna ithafen yasin okuyup dua ettiler.   Ardından Asri Mezarlıktaki Denizli Şehitliğini ziyaret eden Çınar Kitap Kahve Gençleri burada da Yasin okuyup dua ettiler.   Hem Çanakkale şehitlerini hem de günümüz şehitlerini anmayı onları hatırlamayı onlara dua etmeyi bir borç ve görev bildiklerini söyleyen gençler , gerekirse vatan için kendilerinin de seve seve şehit olabileceklerini bildirdiler. Bizim ecdadımızla iftihar ettiğimiz kadar, ceddimizin de bizimle iftiharı için vatanımız için çalışmamız gerektiğini söylediler.   Aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olmasını, kabirlerinde rahat olmalarını , kendilerine bıraktıkları “ Vatan Emanetine” tüm iç ve dış düşmanlara rağmen sahip çıkacaklarını belirttiler.      

106 yıl önce, Hakk'ın batıla galip gelmesi için canlarını feda eden dedelerimizin, şehitlerimizin mücadelesini anmak, anlamak ve hissetmek için 21 Mart günü Çınar Kitap Kahvede toplanan gençler için “ Çanakkale ve Şehitlik ” konulu seminer düzenlendi. Gençler semineri dikkat ve ilgi ile izlediler. Seminerin ardından şehitlerimizin ruhuna ithafen yasin okuyup dua ettiler.

 

Ardından Asri Mezarlıktaki Denizli Şehitliğini ziyaret eden Çınar Kitap Kahve Gençleri burada da Yasin okuyup dua ettiler.

 

Hem Çanakkale şehitlerini hem de günümüz şehitlerini anmayı onları hatırlamayı onlara dua etmeyi bir borç ve görev bildiklerini söyleyen gençler , gerekirse vatan için kendilerinin de seve seve şehit olabileceklerini bildirdiler. Bizim ecdadımızla iftihar ettiğimiz kadar, ceddimizin de bizimle iftiharı için vatanımız için çalışmamız gerektiğini söylediler.

 

Aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olmasını, kabirlerinde rahat olmalarını , kendilerine bıraktıkları “ Vatan Emanetine” tüm iç ve dış düşmanlara rağmen sahip çıkacaklarını belirttiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.