Ensar Vakfı Denizli Şubesi , Gençlerle Tabiatta Yürüyüş Etkinliği Gerçekleştirdi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.06.2021 - 09:05, Güncelleme: 21.06.2021 - 09:05
 

Ensar Vakfı Denizli Şubesi , Gençlerle Tabiatta Yürüyüş Etkinliği Gerçekleştirdi

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve tarafından Denizli’nin tabii ve doğal güzelliklerini keşfetmek, birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, gençlerin tabiat ve sporla iç içe yaşamalarını sağlamak, daha da önemlisi sağlıklı yaşam için tabiatta yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve tarafından tabiatı keşfetme ve deneyimleme, sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturma, çevre bilincini geliştirme amacıyla Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve Proje Koordinatörü Öğretmen Hasan Ali Yücel rehberliğinde gençlerle Başkarcı- İsrafil deresinde bir araya gelinerek, dere boyunca yaklaşık 4 km yürüyüş gerçekleştirildi. Dere üzerindeki şelalede dinlenen ve muhabbet eden gençler tabiatın güzelliği ve dinginliği karşısında hayranlıklarını dile getirdiler. Tabiatın güzellikleri içinde dinlenen gençlere kısa bir konuşma yapan Hasan Ali Yücel, bu kadar güzel bir memlekette huzur içinde mutlu olarak yaşadığımız için Allah’a şükretmemiz gerektiğini belirtti. Bu yürüyüşte yapılacak en güzel şeyin “TEFEKKÜR” olduğunu anlatan Yücel, TEFEKKÜR ve ŞÜKÜR vazgeçilmez iki önemli değerimizdir. Tefekkürle bize verilen nimetleri hatırlamak, şükür ile de bize verilenlere teşekkürümüzü bildirmek bize yakışan davranışlardır. dedi Yürüyüşün bitiş noktasında topluca namaz kılan gençler, namazın ardından yapılan ikramlardan faydalanarak yürüyüşten mutlu ve huzurlu şekilde evlerine döndüler. 21 gencin katıldığı yürüyüş, gençler arasında sevgi ve dostluğun oluşmasına, birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Yapılan bu tür etkinlikler için Çınar Kitap Kahve sorumlularına teşekkür eden gençler, Kitap kahvenin tüm etkinliklerine gönüllü olarak katılmaktan mutlu olduklarını anlattılar.
Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve tarafından Denizli’nin tabii ve doğal güzelliklerini keşfetmek, birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, gençlerin tabiat ve sporla iç içe yaşamalarını sağlamak, daha da önemlisi sağlıklı yaşam için tabiatta yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve tarafından tabiatı keşfetme ve deneyimleme, sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturma, çevre bilincini geliştirme amacıyla Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve Proje Koordinatörü Öğretmen Hasan Ali Yücel rehberliğinde gençlerle Başkarcı- İsrafil deresinde bir araya gelinerek, dere boyunca yaklaşık 4 km yürüyüş gerçekleştirildi. Dere üzerindeki şelalede dinlenen ve muhabbet eden gençler tabiatın güzelliği ve dinginliği karşısında hayranlıklarını dile getirdiler.

Tabiatın güzellikleri içinde dinlenen gençlere kısa bir konuşma yapan Hasan Ali Yücel, bu kadar güzel bir memlekette huzur içinde mutlu olarak yaşadığımız için Allah’a şükretmemiz gerektiğini belirtti. Bu yürüyüşte yapılacak en güzel şeyin “TEFEKKÜR” olduğunu anlatan Yücel, TEFEKKÜR ve ŞÜKÜR vazgeçilmez iki önemli değerimizdir. Tefekkürle bize verilen nimetleri hatırlamak, şükür ile de bize verilenlere teşekkürümüzü bildirmek bize yakışan davranışlardır. dedi

Yürüyüşün bitiş noktasında topluca namaz kılan gençler, namazın ardından yapılan ikramlardan faydalanarak yürüyüşten mutlu ve huzurlu şekilde evlerine döndüler.

21 gencin katıldığı yürüyüş, gençler arasında sevgi ve dostluğun oluşmasına, birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Yapılan bu tür etkinlikler için Çınar Kitap Kahve sorumlularına teşekkür eden gençler, Kitap kahvenin tüm etkinliklerine gönüllü olarak katılmaktan mutlu olduklarını anlattılar.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.