Ensar Vakfı Denizli Şubesi’nden Kurban Faaliyeti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.07.2021 - 09:16, Güncelleme: 23.07.2021 - 09:16
 

Ensar Vakfı Denizli Şubesi’nden Kurban Faaliyeti

Bu sene de Kurban Bayramı'nda Ensar Vakfı Denizli Şubesi'ne emanet edilen ve vekaletleri verilen kurbanlar; hijyen kurallarına ve İslami Usullere göre satın alınıp, kesilip, paylara ayırılıp, ihtiyaç sahibi aile ve öksüz - yetim - kimsesiz öğrencilere ve velilerine dağıtımı yapıldı.

Yardımın dağıtılmasında Ensar Vakfı Denizli Şubesi Sosyal İşler Komisyonu üyeleri görev aldı. Ensar Vakfı Denizli Şube  Başkanı Hüseyin Karademir yapmış oldukları kurban çalışmasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: " Mazlum ve mağdurların unutulmadığını, bu bayramda da göstermeye çalıştık. Allah kendi rızası için kurban kesenlerin, kestirenlerin ve Ümmet Şuuru içerisinde diğer kardeşlerini düşünen Müslümanların niyetlerini, ibadetlerini ve hizmetlerini kabul etsin. Yüce Kitabımız Kur'anı-ı Kerim'de geçen, şu Ayet-i Kerime'yi de hatırlatmak istiyoruz. "Elbette kurbanların ne etleri, ne kanları Allah’a erişmez. Fakat Allah’a sizden ancak takva (hâlis ve kâmil ibadetler) ulaşır. İşte kurbanlıkları böyle sizin emrinize bağladı ki size doğru yolu gösterdiğinden dolayı Allah’ı, tekbir getirerek yüceltesiniz. Ey Rasûlüm, ihlâsla güzel iş yapanlara (cenneti) müjdele... (Hacc Suresi 37. Ayet) Karademir; “Başta İlimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramını tebrik ederek; sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamız, birlik ve beraberliğimizin devamını, ülkemizin huzurunu Yüce Allah' tan niyaz ederek, kurbanlarını Ensar Vakfı Denizli Şubesi'ne emanet edenlere çok teşekkür etti.  
Bu sene de Kurban Bayramı'nda Ensar Vakfı Denizli Şubesi'ne emanet edilen ve vekaletleri verilen kurbanlar; hijyen kurallarına ve İslami Usullere göre satın alınıp, kesilip, paylara ayırılıp, ihtiyaç sahibi aile ve öksüz - yetim - kimsesiz öğrencilere ve velilerine dağıtımı yapıldı.

Yardımın dağıtılmasında Ensar Vakfı Denizli Şubesi Sosyal İşler Komisyonu üyeleri görev aldı. Ensar Vakfı Denizli Şube  Başkanı Hüseyin Karademir yapmış oldukları kurban çalışmasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

" Mazlum ve mağdurların unutulmadığını, bu bayramda da göstermeye çalıştık. Allah kendi rızası için kurban kesenlerin, kestirenlerin ve Ümmet Şuuru içerisinde diğer kardeşlerini düşünen Müslümanların niyetlerini, ibadetlerini ve hizmetlerini kabul etsin. Yüce Kitabımız Kur'anı-ı Kerim'de geçen, şu Ayet-i Kerime'yi de hatırlatmak istiyoruz. "Elbette kurbanların ne etleri, ne kanları Allah’a erişmez. Fakat Allah’a sizden ancak takva (hâlis ve kâmil ibadetler) ulaşır. İşte kurbanlıkları böyle sizin emrinize bağladı ki size doğru yolu gösterdiğinden dolayı Allah’ı, tekbir getirerek yüceltesiniz. Ey Rasûlüm, ihlâsla güzel iş yapanlara (cenneti) müjdele... (Hacc Suresi 37. Ayet)

Karademir; “Başta İlimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramını tebrik ederek; sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamız, birlik ve beraberliğimizin devamını, ülkemizin huzurunu Yüce Allah' tan niyaz ederek, kurbanlarını Ensar Vakfı Denizli Şubesi'ne emanet edenlere çok teşekkür etti.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.