Ensar Vakfı; "Gün, ormanlarımız için birlik olma günü"

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.08.2021 - 12:53, Güncelleme: 06.08.2021 - 12:53
 

Ensar Vakfı; "Gün, ormanlarımız için birlik olma günü"

Türkiye’de yaşanan orman yangınları sonrası, Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'den "Bir Fidanın Olsun" kampanyasına destek oluyor.

Ülkemizin çeşitli illerinde çıkan yangınlar sebebiyle zarar gören ormanlık bölgelerde başlatılacak olan ağaçlandırma faaliyetleri için Türkiye çapında kampanya başlatan Ensar Vakfı Genel Merkezi'nin "1 Fidanın Olsun" kampanyasına; Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve Koordinatörü Sayın Hasan Ali Yücel; destek olacaklarını açıkladı. Ülkemizin zor günler geçirdiği, birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyacımız olan bu günlerde; Çınar Kitap Kahve olarak 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü yapılacak olan "Konferans ve Türk Tasavvuf Musikisi Konseri" programını da iptal ettiklerini bildirdi. Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve Koordinatörü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve olarak;  "Tufandan Sonra Diriliş" başlığıyla; 7 Ağustos 2021 Cumartesi akşamı, Nihat Zeybekçi Kültür Merkezi'nde düzenleyecek olduğumuz ve Ensar Vakfı Genel Başkanı Sayın Dr. Şener AĞAÇ Beyin de konuşmacı olarak katılacağı "Nev Bahar" konulu Konferans ve Türk Tasavvuf Musikisi Konser Programımız; İlimiz ve Ülkemiz genelinde yaşanan yangınlar gerekçesiyle iptal edilmiştir. İnşallah ileriki bir zaman diliminde tekrar buluşmak dileğiyle. Gece gündüz demeden vatanımızın yeşil örtüsü ve yangında mahsur kalmış hayvanlar için savaşan, hem havadan hem karadan ellerinden gelen tüm gücü veren bütün kahramanlarımız için minnettarız. #OrmanınKahramanları iyi ki varsınız! Ülkemizin bir çok şehrinde meydana gelen yangın afetinden dolayı hayatını kaybeden gerek görevli kardeşlerimiz, gerekse vatandaşlarımıza; Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Tüm temennimiz yangınların bir an önce söndürülerek, Ülkemizin özellikle Batı ve Güney kesimine Allah'ın izniyle Yağmur rahmetine kavuşmasını temenni ve dua ediyoruz. Ayrıca Ensar Vakfı Denizli Şubesi olarak şehitlerimiz için Hatm-i Şerif okuyup, dua ve niyazlarımızı gönderdik.. Canları pahasına mücadeleye devam eden tüm kamu görevlileri ve sivil vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Her hal ve şartta ülkemizin ve milletimizin yanında olduğumuzu, yanan ormanlarımızın yeniden yeşertilmesi için üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. Yaralarımızı ancak bir iken, birlikteyken sarabiliriz. Gün, ormanlarımız için birlik olma günü. ENSAR VAKFI 1 FİDANIN OLSUN KAMPANYASINA DAVET... Ülkemizin dört bir yanında yanan ormanlarımızın yeniden yeşermesi için "1 Fidanın Olsun" FİDAN yaz 5601’e gönder (1 SMS bedeli 10 TL) Online Bağış: bagis.tdv.org BAĞIŞ: TÜRKİYE DİYANET VAKFI GENEL MERKEZİ TR75 00021 0000 0000 0197 5000 06 (Açıklama kısmına: “ENSAR FİDAN” yazınız.)
Türkiye’de yaşanan orman yangınları sonrası, Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'den "Bir Fidanın Olsun" kampanyasına destek oluyor.

Ülkemizin çeşitli illerinde çıkan yangınlar sebebiyle zarar gören ormanlık bölgelerde başlatılacak olan ağaçlandırma faaliyetleri için Türkiye çapında kampanya başlatan Ensar Vakfı Genel Merkezi'nin "1 Fidanın Olsun" kampanyasına; Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve Koordinatörü Sayın Hasan Ali Yücel; destek olacaklarını açıkladı. Ülkemizin zor günler geçirdiği, birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyacımız olan bu günlerde; Çınar Kitap Kahve olarak 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü yapılacak olan "Konferans ve Türk Tasavvuf Musikisi Konseri" programını da iptal ettiklerini bildirdi.

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve Koordinatörü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve olarak;  "Tufandan Sonra Diriliş" başlığıyla; 7 Ağustos 2021 Cumartesi akşamı, Nihat Zeybekçi Kültür Merkezi'nde düzenleyecek olduğumuz ve Ensar Vakfı Genel Başkanı Sayın Dr. Şener AĞAÇ Beyin de konuşmacı olarak katılacağı "Nev Bahar" konulu Konferans ve Türk Tasavvuf Musikisi Konser Programımız; İlimiz ve Ülkemiz genelinde yaşanan yangınlar gerekçesiyle iptal edilmiştir. İnşallah ileriki bir zaman diliminde tekrar buluşmak dileğiyle. Gece gündüz demeden vatanımızın yeşil örtüsü ve yangında mahsur kalmış hayvanlar için savaşan, hem havadan hem karadan ellerinden gelen tüm gücü veren bütün kahramanlarımız için minnettarız.

#OrmanınKahramanları iyi ki varsınız!

Ülkemizin bir çok şehrinde meydana gelen yangın afetinden dolayı hayatını kaybeden gerek görevli kardeşlerimiz, gerekse vatandaşlarımıza; Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Tüm temennimiz yangınların bir an önce söndürülerek, Ülkemizin özellikle Batı ve Güney kesimine Allah'ın izniyle Yağmur rahmetine kavuşmasını temenni ve dua ediyoruz.

Ayrıca Ensar Vakfı Denizli Şubesi olarak şehitlerimiz için Hatm-i Şerif okuyup, dua ve niyazlarımızı gönderdik..

Canları pahasına mücadeleye devam eden tüm kamu görevlileri ve sivil vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Her hal ve şartta ülkemizin ve milletimizin yanında olduğumuzu, yanan ormanlarımızın yeniden yeşertilmesi için üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. Yaralarımızı ancak bir iken, birlikteyken sarabiliriz. Gün, ormanlarımız için birlik olma günü.

ENSAR VAKFI 1 FİDANIN OLSUN KAMPANYASINA DAVET...

Ülkemizin dört bir yanında yanan ormanlarımızın yeniden yeşermesi için "1 Fidanın Olsun"

FİDAN yaz 5601’e gönder (1 SMS bedeli 10 TL)

Online Bağış: bagis.tdv.org

BAĞIŞ: TÜRKİYE DİYANET VAKFI GENEL MERKEZİ

TR75 00021 0000 0000 0197 5000 06

(Açıklama kısmına: “ENSAR FİDAN” yazınız.)

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.