Erdoğan'ın İmzaladığı Kararnameyle 16 vali merkeze alındı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.08.2023 - 09:12, Güncelleme: 10.08.2023 - 09:12
 

Erdoğan'ın İmzaladığı Kararnameyle 16 vali merkeze alındı

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle birlikte 16 vali merkeze alındı. "Vali-mülkiye başmüfettişi" olarak görevlendirilen isimler arasında Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ardahan Valisi Hüseyin Öner gibi isimler yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile vali ataması gerçekleştirilirken, 16 vali ise merkeze alındı. DENİZLİ VALİSİ ATİK MERKEZE ÇEKİLDİ Yayımlanan kararnameyle Muş Valisi İlker Gündüzöz, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz "vali-mülkiye başmüfettişi" görevine getirildi. BAYBURT VALİSİ EPCİM DE LİSTEDE Yine listede Karabük Valisi Fuat Gürel, Şırnak Valisi Osman Bilgin, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim gibi isimler de yer aldı. VALİ ATİK’TEN KARAR SONRASI MESAJ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi sonrası merkeze çekilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Vali Atik mesajında, “Mütevazi bir memur ailesinin evladı olarak dünyaya gözlerini açan şahsıma Anadolu'nun dört bir tarafında Kaymakam olarak çalışmayı akabinde Vali olarak Büyük Türk Milleti'ne hizmet etmeyi nasip eden Yüce Allah'a hamd olsun, Devletimiz var olsun. Eyvallah...” ifadelerine yer verdi.
Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle birlikte 16 vali merkeze alındı. "Vali-mülkiye başmüfettişi" olarak görevlendirilen isimler arasında Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ardahan Valisi Hüseyin Öner gibi isimler yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile vali ataması gerçekleştirilirken, 16 vali ise merkeze alındı.

DENİZLİ VALİSİ ATİK MERKEZE ÇEKİLDİ

Yayımlanan kararnameyle Muş Valisi İlker Gündüzöz, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz "vali-mülkiye başmüfettişi" görevine getirildi.

BAYBURT VALİSİ EPCİM DE LİSTEDE

Yine listede Karabük Valisi Fuat Gürel, Şırnak Valisi Osman Bilgin, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim gibi isimler de yer aldı.

VALİ ATİK’TEN KARAR SONRASI MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi sonrası merkeze çekilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Vali Atik mesajında, “Mütevazi bir memur ailesinin evladı olarak dünyaya gözlerini açan şahsıma Anadolu'nun dört bir tarafında Kaymakam olarak çalışmayı akabinde Vali olarak Büyük Türk Milleti'ne hizmet etmeyi nasip eden Yüce Allah'a hamd olsun, Devletimiz var olsun. Eyvallah...” ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.