Ertemur: “aşevi, hasta yatağı ve ev temizlik hizmetlerimizle geliyoruz” “Pamukkale’de hiç kimse yalnız değil”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.03.2024 - 16:57, Güncelleme: 05.03.2024 - 17:04
 

Ertemur: “aşevi, hasta yatağı ve ev temizlik hizmetlerimizle geliyoruz” “Pamukkale’de hiç kimse yalnız değil”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, projelerini oluştururken yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarını unutmadı. Ertemur, hazırladığı 3 proje ile hizmeti, yardım bekleyen vatandaşların ayağına ulaştıracak.

   Ertemur; “Pamukkale’mizde hiçbir vatandaşımız yalnız değil. Sosyal belediyecilik anlayışı ile yardım bekleyen tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız.” dedi. CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, projelerini açıklamaya devam ediyor. Pamukkale’nin çehresini değiştirecek projelerini açıklayan Ertemur’un insan odaklı projeleri ise dikkat çekiyor. Vatandaşların refah seviyesini yükseltmeyi hedefleyen Ertemur, yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşları da unutmadı. “PAMUKKALELİ VATANDAŞLARIMIZI AÇLIĞA, SEFALETE MAHKUM ETTİLER”  Ertemur konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “20 yıldır hükümet Türkiye’yi, 10 yıldır Pamukkale Belediyesi’ni yönetenler Pamukkaleli vatandaşlarımızı açlığa, sefalete mahkum ettiler. Maalesef Pamukkale’mizde çok sayıda yardıma muhtaç vatandaşımız yaşıyor. Evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımız var. Evinde bakıma muhtaç insanlarımız var. Bu ne hükümetin ne mevcut Pamukkale yönetiminin umurunda değil. Bu durum böyle devam edemez. İnsanlarımızı ötekileştiren, yok sayan zihniyeti değiştirmek için geliyoruz.” dedi. AŞEVİ İLE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YEMEK GİDECEK Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için projeler hazırladıklarını belirten Ertemur; “31 Mart’ın ardından derman belediyecilikle buluşturacağımız Pamukkale’mizde vatandaşlarımız belediyenin imkanlarından sonuna kadar yararlanacak. Önce hiçbir vatandaşımızın, hiçbir evladımızın yatağına aç girmediğinden emin olacağız. Belediyemiz bünyesinde kuracağımız aşevimizde hazırlayacağımız sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturacağız. Kimse yatağına aç girmeyecek” diye konuştu. HASTA YATAĞI VE EVDE TEMİZLİK HİZMETİ GELİYOR İhtiyaç sahibi insanlar için bir diğer projesini açıklayan Ertemur; “Evlerinde bakıma muhtaç insanlarımızı da unutmayacağız. Bakıma muhtaç vatandaşlarımız için hasta yatağı ve evde temizlik hizmetlerimizi 31 Mart’ta derhal hayata geçireceğiz. Pamukkaleli hiçbir vatandaşımız yalnız değil. Pamukkale derman belediyecilikle buluştuğunda her şey güzel olacak.“ şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, projelerini oluştururken yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarını unutmadı. Ertemur, hazırladığı 3 proje ile hizmeti, yardım bekleyen vatandaşların ayağına ulaştıracak.

 

 Ertemur; “Pamukkale’mizde hiçbir vatandaşımız yalnız değil. Sosyal belediyecilik anlayışı ile yardım bekleyen tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız.” dedi. CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, projelerini açıklamaya devam ediyor. Pamukkale’nin çehresini değiştirecek projelerini açıklayan Ertemur’un insan odaklı projeleri ise dikkat çekiyor. Vatandaşların refah seviyesini yükseltmeyi hedefleyen Ertemur, yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşları da unutmadı.

“PAMUKKALELİ VATANDAŞLARIMIZI AÇLIĞA, SEFALETE MAHKUM ETTİLER”

 Ertemur konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “20 yıldır hükümet Türkiye’yi, 10 yıldır Pamukkale Belediyesi’ni yönetenler Pamukkaleli vatandaşlarımızı açlığa, sefalete mahkum ettiler. Maalesef Pamukkale’mizde çok sayıda yardıma muhtaç vatandaşımız yaşıyor. Evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımız var. Evinde bakıma muhtaç insanlarımız var. Bu ne hükümetin ne mevcut Pamukkale yönetiminin umurunda değil. Bu durum böyle devam edemez. İnsanlarımızı ötekileştiren, yok sayan zihniyeti değiştirmek için geliyoruz.” dedi.

AŞEVİ İLE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YEMEK GİDECEK

Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için projeler hazırladıklarını belirten Ertemur; “31 Mart’ın ardından derman belediyecilikle buluşturacağımız Pamukkale’mizde vatandaşlarımız belediyenin imkanlarından sonuna kadar yararlanacak. Önce hiçbir vatandaşımızın, hiçbir evladımızın yatağına aç girmediğinden emin olacağız. Belediyemiz bünyesinde kuracağımız aşevimizde hazırlayacağımız sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturacağız. Kimse yatağına aç girmeyecek” diye konuştu.

HASTA YATAĞI VE EVDE TEMİZLİK HİZMETİ GELİYOR

İhtiyaç sahibi insanlar için bir diğer projesini açıklayan Ertemur; “Evlerinde bakıma muhtaç insanlarımızı da unutmayacağız. Bakıma muhtaç vatandaşlarımız için hasta yatağı ve evde temizlik hizmetlerimizi 31 Mart’ta derhal hayata geçireceğiz. Pamukkaleli hiçbir vatandaşımız yalnız değil. Pamukkale derman belediyecilikle buluştuğunda her şey güzel olacak.“ şeklinde konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.