Ertemur: “Ramazan Ayımız Mübarek Olsun”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.03.2024 - 18:39, Güncelleme: 11.03.2024 - 18:39
 

Ertemur: “Ramazan Ayımız Mübarek Olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, 11 ayın sultanı Ramazan’ın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Manevi güzelliklerle, hayır ve bereketle donatılmış olan bir Ramazan-ı Şerif’e daha kavuşmanın huzuru içindeyiz. Ramazan ayımız mübarek olsun” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ertemur mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birlik ve beraberlik tohumlarının pekiştiği Ramazan ayımıza kavuştuk. Mübarek Ramazan ayı ibadetin, inancın, iradenin, gelenek ve göreneklerimizin birlik beraberlikle yaşandığı, dayanışmanın, yardımlaşmanın dostluğun adıdır. Ramazan, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bu müstesna ayda yoksulların gözetilmesi, sevgi ve saygının yaygınlaşması, tüm Müslümanların huzur ve barış dolu günlere kavuşması için azami gayreti göstermeliyiz. Ramazan ayında kazandığımız güzel hasletlerimizin, ramazandan sonra da devam etmesi önemlidir. Bu kutlu zaman diliminde yaşanan manevi huzurun çoğalarak paylaşılması bizleri daha da güçlü kılacaktır. Kadir gecesi ile zirveye ulaşarak, bayram sevinci ile taçlanan Ramazan ayı iyilik, merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygusu ile Allah'ın rızasını kazanma zamanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan-ı Şerif ayımızın hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve insanlığın huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor; tüm İslam aleminin ve Pamukkaleli hemşehrilerimin Mübarek Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, 11 ayın sultanı Ramazan’ın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Manevi güzelliklerle, hayır ve bereketle donatılmış olan bir Ramazan-ı Şerif’e daha kavuşmanın huzuru içindeyiz. Ramazan ayımız mübarek olsun” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ertemur mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Birlik ve beraberlik tohumlarının pekiştiği Ramazan ayımıza kavuştuk. Mübarek Ramazan ayı ibadetin, inancın, iradenin, gelenek ve göreneklerimizin birlik beraberlikle yaşandığı, dayanışmanın, yardımlaşmanın dostluğun adıdır. Ramazan, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bu müstesna ayda yoksulların gözetilmesi, sevgi ve saygının yaygınlaşması, tüm Müslümanların huzur ve barış dolu günlere kavuşması için azami gayreti göstermeliyiz. Ramazan ayında kazandığımız güzel hasletlerimizin, ramazandan sonra da devam etmesi önemlidir.

Bu kutlu zaman diliminde yaşanan manevi huzurun çoğalarak paylaşılması bizleri daha da güçlü kılacaktır. Kadir gecesi ile zirveye ulaşarak, bayram sevinci ile taçlanan Ramazan ayı iyilik, merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygusu ile Allah'ın rızasını kazanma zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan-ı Şerif ayımızın hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve insanlığın huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor; tüm İslam aleminin ve Pamukkaleli hemşehrilerimin Mübarek Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.