Ertemur’dan ‘can dostlarımıza’ 4 önemli proje: “Pamukkalemizde bütün canlar bize emanet!”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.03.2024 - 18:24, Güncelleme: 04.03.2024 - 18:24
 

Ertemur’dan ‘can dostlarımıza’ 4 önemli proje: “Pamukkalemizde bütün canlar bize emanet!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, sokak hayvanlarının korunmasına yönelik 4 önemli projesini açıkladı. Ertemur; “Sokak hayvanları bizim can dostumuz. Onları korumak en önemli görevlerimizden biri. 4 önemli projemizle bunu gerçekleştireceğiz.” dedi.

  CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, projelerini açıklamaya devam ediyor. Ertemur, sokak hayvanlarının korunmasına yönelik geliştirdikleri 4 önemli projenin detaylarını açıkladı. Ertemur, bu projelerin 31 Mart’ın ardından öncelik verecekleri projeler arasında yer alacağını söyledi. “İNSANLARIMIZ GİBİ CAN DOSTLARIMIZ DA YOK SAYILDI” Ertemur, sokak hayvanlarına yönelik yaptığı açıklamada; “Sokak hayvanları bizim can dostumuz. Onları korumak en önemli görevlerimizden biri. Geride kalan 10 yılda mevcut yönetim anlayışı insanımıza olduğu gibi sokak hayvanlarına da hiçbir hizmet ve proje gerçekleştirmedi. Pamukkaleli vatandaşlarımız gibi sokaktaki can dostlarımız da yok sayıldı. Biz bu anlayışı da değiştireceğiz. Göreve gelmemizin ardından önceliklerimiz arasında can dostlarımız için hayata geçireceğimiz 4 proje olacak” dedi. MAMA ÜRETİM TESİSİ VE KISIRLAŞTIRMA MERKEZİ Can dostlarımız için hazırladıkları projelerin detaylarını anlatan Ertemur; “Öncelikle can dostlarımızın iyi beslendiğinden emin olacağız. Hizmete alacağımız mama üretim tesisinin bu sorunu ortadan kaldıracağını düşünüyoruz. Bir diğer problem ise can dostlarımızın üremesini kontrol altına alınamamasıdır. Bunun için kuracağımız kısırlaştırma merkezi ile can dostlarımızın üremesini kontrol altına alacağız. Hiçbir canlımız ilgisiz kalmayacak.” diye konuştu. “KAMERALARLA GÜVENLİKLERİNİ SAĞLAYACAĞIZ” Sokak hayvanları için yapacakları projelerin bunlarla sınırlı olmadığını belirten Ertemur; “Can dostlarımız için daha çok çabalayacağız. Mama vermek, kısırlaştırma tesisi yeterli değil. Can dostlarımızın yaşam alanlarını oluşturacağız. Hem bizim hem vatandaşlarımızın ilgilenebileceği alanlar kuracağız. Ayrıca daha önce belirttiğimiz güvenli Pamukkale projemiz kapsamında ilçemizi donatacağımız kameralar sokak hayvanlarımızı da koruyacak. Maalesef can dostlarımıza yönelik olumsuz haberleri duyuyoruz, okuyoruz. Bu vakaları kimler gerçekleştiriyor bilemiyoruz. Bulunamadığı için konu kapanıp gidiyor. Kameralarımız bu sorunun önüne geçecek. Güvenli Pamukkale projemiz hem insanlarımızı hem can dostlarımızı koruyacak” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, sokak hayvanlarının korunmasına yönelik 4 önemli projesini açıkladı. Ertemur; “Sokak hayvanları bizim can dostumuz. Onları korumak en önemli görevlerimizden biri. 4 önemli projemizle bunu gerçekleştireceğiz.” dedi.

 


CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, projelerini açıklamaya devam ediyor. Ertemur, sokak hayvanlarının korunmasına yönelik geliştirdikleri 4 önemli projenin detaylarını açıkladı. Ertemur, bu projelerin 31 Mart’ın ardından öncelik verecekleri projeler arasında yer alacağını söyledi.

“İNSANLARIMIZ GİBİ CAN DOSTLARIMIZ DA YOK SAYILDI”

Ertemur, sokak hayvanlarına yönelik yaptığı açıklamada; “Sokak hayvanları bizim can dostumuz. Onları korumak en önemli görevlerimizden biri. Geride kalan 10 yılda mevcut yönetim anlayışı insanımıza olduğu gibi sokak hayvanlarına da hiçbir hizmet ve proje gerçekleştirmedi. Pamukkaleli vatandaşlarımız gibi sokaktaki can dostlarımız da yok sayıldı. Biz bu anlayışı da değiştireceğiz. Göreve gelmemizin ardından önceliklerimiz arasında can dostlarımız için hayata geçireceğimiz 4 proje olacak” dedi.

MAMA ÜRETİM TESİSİ VE KISIRLAŞTIRMA MERKEZİ

Can dostlarımız için hazırladıkları projelerin detaylarını anlatan Ertemur; “Öncelikle can dostlarımızın iyi beslendiğinden emin olacağız. Hizmete alacağımız mama üretim tesisinin bu sorunu ortadan kaldıracağını düşünüyoruz. Bir diğer problem ise can dostlarımızın üremesini kontrol altına alınamamasıdır. Bunun için kuracağımız kısırlaştırma merkezi ile can dostlarımızın üremesini kontrol altına alacağız. Hiçbir canlımız ilgisiz kalmayacak.” diye konuştu.

“KAMERALARLA GÜVENLİKLERİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Sokak hayvanları için yapacakları projelerin bunlarla sınırlı olmadığını belirten Ertemur; “Can dostlarımız için daha çok çabalayacağız. Mama vermek, kısırlaştırma tesisi yeterli değil. Can dostlarımızın yaşam alanlarını oluşturacağız. Hem bizim hem vatandaşlarımızın ilgilenebileceği alanlar kuracağız. Ayrıca daha önce belirttiğimiz güvenli Pamukkale projemiz kapsamında ilçemizi donatacağımız kameralar sokak hayvanlarımızı da koruyacak. Maalesef can dostlarımıza yönelik olumsuz haberleri duyuyoruz, okuyoruz. Bu vakaları kimler gerçekleştiriyor bilemiyoruz. Bulunamadığı için konu kapanıp gidiyor. Kameralarımız bu sorunun önüne geçecek. Güvenli Pamukkale projemiz hem insanlarımızı hem can dostlarımızı koruyacak” şeklinde konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.