Ertemur’dan üniversiteli gençlere müjde:Barınma sorununu biz çözeceğiz!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.02.2024 - 18:49, Güncelleme: 23.02.2024 - 19:28
 

Ertemur’dan üniversiteli gençlere müjde:Barınma sorununu biz çözeceğiz!

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale’nin dört bir köşesini adım adım dolaşmaya devam ediyor. Ertemur son olarak Pamukkale Üniversitesi kampüs bölgesinde gençlerle buluştu. Ertemur; “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Özellikle üniversite için şehrimize gelen öğrencilerimizi rahat ettirmek, şehrimizi tanıtmak önceliğimiz olacak” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, çalışmalarını sürdürüyor. Ertemur’un son durağı Pamukkale Üniversitesi kampüs bölgesi oldu. Ertemur’a kampüs ziyaretinde CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve partililer eşlik etti. Üniversite öğrencileri ile buluşan Ertemur, tespit ettiği sorunlara çözüm sunacak projelerini anlattı. “PAMUKKALEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ” Gençler ile buluşmasını değerlendiren Ertemur; “Pamukkale Üniversitesi gibi bir değere sahibiz. Ancak mevcut belediye yönetimi ile üniversite arasında uyum olmaması öğrencilerimizi yalnız bırakmış durumda. Bugün söz verdim gençlere! Pamukkalemizi gençlerimizle de birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu. ÖĞRENCİLERE YAŞANABİLİR PAMUKKALE SÖZÜ VERDİ Gençlerin sorunlarını tespit ederek çözüm sunacak projelerinin hazır olduğunu söyleyen Ertemur; “Öğrenci; bir şehri güzelleştirir, ekonomik açıdan kalkınmasını sağlar. Öğrenci şehrin dinamiklerini hızlandırır. İlçemiz için bu denli önemli olan gençlerimizi görmezden gelmek kabul edilemez. Bizler üniversiteli gençlerimizin ve o bölgede çalışarak evine ekmek götüren esnaf kardeşlerimizin sorunlarının farkındayız. Gençlerimizin barınma sorununa çözüm sunacak yurtlar, bölgedeki esnaf ve vatandaşlarımızın en büyük çilesi olan otopark ve çamaşırhane kafe gibi projelerimiz hazır! Gençlerimizin enerjisi ve bizim gayretimizle ‘Gönüller Birleşecek, Pamukkale Değişecek” diye konuştu.
CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale’nin dört bir köşesini adım adım dolaşmaya devam ediyor. Ertemur son olarak Pamukkale Üniversitesi kampüs bölgesinde gençlerle buluştu. Ertemur; “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Özellikle üniversite için şehrimize gelen öğrencilerimizi rahat ettirmek, şehrimizi tanıtmak önceliğimiz olacak” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, çalışmalarını sürdürüyor. Ertemur’un son durağı Pamukkale Üniversitesi kampüs bölgesi oldu. Ertemur’a kampüs ziyaretinde CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve partililer eşlik etti. Üniversite öğrencileri ile buluşan Ertemur, tespit ettiği sorunlara çözüm sunacak projelerini anlattı.

“PAMUKKALEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Gençler ile buluşmasını değerlendiren Ertemur; “Pamukkale Üniversitesi gibi bir değere sahibiz. Ancak mevcut belediye yönetimi ile üniversite arasında uyum olmaması öğrencilerimizi yalnız bırakmış durumda. Bugün söz verdim gençlere! Pamukkalemizi gençlerimizle de birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERE YAŞANABİLİR PAMUKKALE SÖZÜ VERDİ

Gençlerin sorunlarını tespit ederek çözüm sunacak projelerinin hazır olduğunu söyleyen Ertemur; “Öğrenci; bir şehri güzelleştirir, ekonomik açıdan kalkınmasını sağlar. Öğrenci şehrin dinamiklerini hızlandırır. İlçemiz için bu denli önemli olan gençlerimizi görmezden gelmek kabul edilemez. Bizler üniversiteli gençlerimizin ve o bölgede çalışarak evine ekmek götüren esnaf kardeşlerimizin sorunlarının farkındayız. Gençlerimizin barınma sorununa çözüm sunacak yurtlar, bölgedeki esnaf ve vatandaşlarımızın en büyük çilesi olan otopark ve çamaşırhane kafe gibi projelerimiz hazır! Gençlerimizin enerjisi ve bizim gayretimizle ‘Gönüller Birleşecek, Pamukkale Değişecek” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.