Eşcinsel Propaganda Yapıldı! Başkan Şimşek’ten Büyük Tepki

DENİZLİ 14.04.2020 - 18:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eşcinsel Propaganda Yapıldı! Başkan Şimşek’ten Büyük Tepki

Netflix'in 3. Türk yapımı dizisi olarak duyurduğu Aşk 101 adlı dizi sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Diyanet Sen Denizli Şube Başkanı Mustafa Şimşek, "Ya bu bataklığı kurutun, ya da bu alçaklığı yapmaya çalışanlara dur deyin." ifadesini kullandı.   24 Nisan'da yayınlanmaya başlanacak olan Netflix'in 3. Türk yapımı Aşk 101 adlı dizisi hakkında Twitter'da "netflixadamol" başlığıyla bir kampanya başlatıldı. Love101netflix adlı kullanıcı tarafından ''bizler renkli gökkuşağı altındaki karanlık insanlarız! Osman?'' şeklindeki gökkuşağı emojisi ile paylaşım yapılarak sapkın LGBT'nin propagandası yapıldı.Yayınlanmaya başlayacak olan diziye Diyanet Sen Şube Başkanı Mustafa Şimşek de, "Ya bu bataklığı kurutun, ya da bu alçaklığı yapmaya çalışanlara dur deyin." şeklinde tepkisini gösterdi.   KARAKTERLER ÜZERİNDEN KİN KUSULUYOR   Başkan Şimşek, "Geçmişten bugüne toplumun değer yargılarına saldıran, isimler üzerinden dini karalamaya çalışan birçok çalışmaya şahit olduk. Bu gün sosyal medya üzerinden 1.5 milyon üyeye sahip olan Netflix'in Türkiye bölümlerinde edep ve hayâda örnek gösterilen bir halifenin, dünyaya ahlak ve vicdan dersi veren bir milletin ismi olan Osman kullanılmakta. Osman bir ahlak biçimi olduğu halde, ahlaksız bir yapılanma olan lgbt düşüncesi ile ilişkilendirilmesi rastlantı değildir. Osman bir vicdan olduğu halde, birçok millete altı yüz yıl hükmettiği halde Amerika ve Yahudi menşeli bir firma tarafından gündeme sokulması karakterler üzerinden kin kusulmasına, isimler üzerinden milletlerin ahlaki yapılarının hedef alındığını göstermekte. Uzun zamandan beri toplumların Avrupalılaşma adı altında, çağdaşlık zokası yuttuğu malum. Bize ait olmayan, manevi duruşları hiçbir kitaba dahî uymayan bir bozulmuşluğa eşlik ettiriliyoruz. Ülkemizde özellikle Ramazan ayını hedef alarak gündeme getirilen bu çirkefliğin devlet kademeleri tarafından takip edilmesi, sosyal medya kanunlarının toplumun ahlak yapısına göre duyarlı olması elzemdir." dedi.   ÇİRKEFLİĞE DUR DEYİN   “Televizyonlarla evlerimize kadar sokulan çirkeflik sosyal medya yoluyla hedef kitlesini geliştirmektedir.” hatırlatmasıni yapan Başkan Mustafa Şimşek,” Parasını vererek üyelik yapılıyor, isteyen seyreder, isteyen seyretmez yaklaşımlarını hiç bir surette kabul etmiyoruz. Atimizi, ahlak abidelerimizi hedef alarak malzeme yapmaya kalkışanlara orada dur diyoruz. Sizler istediğinizi seyretmekle serbest olabilirsiniz, fakat değerlerimize saldırıp, Ramazan gibi bir ayda hakaret vâri bir saldırıya bu ülkede kalkışamazsınız. Değerlerimizin baş timsali olan 'Osman' ismini kendi iğrenç bakış açınıza alet edemezsiniz. Diyanet-Sen Denizli Şubesi olarak, Devletimizden acil istirhamımız şudur; Sosyal medyanın iğrenç bir bataklık olduğunu kendileri de görmektedir. Ya bu bataklığı kurutun, ya da bu alçaklığı yapmaya çalışanlara dur deyin." diye konuştu.    

Netflix'in 3. Türk yapımı dizisi olarak duyurduğu Aşk 101 adlı dizi sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Diyanet Sen Denizli Şube Başkanı Mustafa Şimşek, "Ya bu bataklığı kurutun, ya da bu alçaklığı yapmaya çalışanlara dur deyin." ifadesini kullandı.

 

24 Nisan'da yayınlanmaya başlanacak olan Netflix'in 3. Türk yapımı Aşk 101 adlı dizisi hakkında Twitter'da "netflixadamol" başlığıyla bir kampanya başlatıldı. Love101netflix adlı kullanıcı tarafından ''bizler renkli gökkuşağı altındaki karanlık insanlarız! Osman?'' şeklindeki gökkuşağı emojisi ile paylaşım yapılarak sapkın LGBT'nin propagandası yapıldı.Yayınlanmaya başlayacak olan diziye Diyanet Sen Şube Başkanı Mustafa Şimşek de, "Ya bu bataklığı kurutun, ya da bu alçaklığı yapmaya çalışanlara dur deyin." şeklinde tepkisini gösterdi.

 

KARAKTERLER ÜZERİNDEN KİN KUSULUYOR

 

Başkan Şimşek, "Geçmişten bugüne toplumun değer yargılarına saldıran, isimler üzerinden dini karalamaya çalışan birçok çalışmaya şahit olduk. Bu gün sosyal medya üzerinden 1.5 milyon üyeye sahip olan Netflix'in Türkiye bölümlerinde edep ve hayâda örnek gösterilen bir halifenin, dünyaya ahlak ve vicdan dersi veren bir milletin ismi olan Osman kullanılmakta. Osman bir ahlak biçimi olduğu halde, ahlaksız bir yapılanma olan lgbt düşüncesi ile ilişkilendirilmesi rastlantı değildir. Osman bir vicdan olduğu halde, birçok millete altı yüz yıl hükmettiği halde Amerika ve Yahudi menşeli bir firma tarafından gündeme sokulması karakterler üzerinden kin kusulmasına, isimler üzerinden milletlerin ahlaki yapılarının hedef alındığını göstermekte. Uzun zamandan beri toplumların Avrupalılaşma adı altında, çağdaşlık zokası yuttuğu malum. Bize ait olmayan, manevi duruşları hiçbir kitaba dahî uymayan bir bozulmuşluğa eşlik ettiriliyoruz. Ülkemizde özellikle Ramazan ayını hedef alarak gündeme getirilen bu çirkefliğin devlet kademeleri tarafından takip edilmesi, sosyal medya kanunlarının toplumun ahlak yapısına göre duyarlı olması elzemdir." dedi.

 

ÇİRKEFLİĞE DUR DEYİN

 

“Televizyonlarla evlerimize kadar sokulan çirkeflik sosyal medya yoluyla hedef kitlesini geliştirmektedir.” hatırlatmasıni yapan Başkan Mustafa Şimşek,” Parasını vererek üyelik yapılıyor, isteyen seyreder, isteyen seyretmez yaklaşımlarını hiç bir surette kabul etmiyoruz. Atimizi, ahlak abidelerimizi hedef alarak malzeme yapmaya kalkışanlara orada dur diyoruz. Sizler istediğinizi seyretmekle serbest olabilirsiniz, fakat değerlerimize saldırıp, Ramazan gibi bir ayda hakaret vâri bir saldırıya bu ülkede kalkışamazsınız. Değerlerimizin baş timsali olan 'Osman' ismini kendi iğrenç bakış açınıza alet edemezsiniz. Diyanet-Sen Denizli Şubesi olarak, Devletimizden acil istirhamımız şudur; Sosyal medyanın iğrenç bir bataklık olduğunu kendileri de görmektedir. Ya bu bataklığı kurutun, ya da bu alçaklığı yapmaya çalışanlara dur deyin." diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.