Eski Başkan Muzaffer Taşgeldi hayatını kaybetti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.08.2023 - 11:57, Güncelleme: 28.08.2023 - 11:57
 

Eski Başkan Muzaffer Taşgeldi hayatını kaybetti

Eski Kocabaş Belediyesi’nin son başkanı Muzaffer Taşgeldi, geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi olmadan önce 2009 yılında AK Parti’den belediye başkanı seçilen ve beldenin son belediye başkanı olan Muzaffer Taşgeldi (57), Cumartesi günü akşam geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Muzaffer Taşgeldi, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Taşgeldi’nin ölüm haberi ailesi, akrabaları, sevenleri ve Ak Parti camiasını yasa boğdu. Taşgeldi'nin cenazesinin, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılacak otopsinin ardından ikindi vakti Kocabaş Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Eski Kocabaş Belediyesi’nin son başkanı Muzaffer Taşgeldi, geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi olmadan önce 2009 yılında AK Parti’den belediye başkanı seçilen ve beldenin son belediye başkanı olan Muzaffer Taşgeldi (57), Cumartesi günü akşam geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Muzaffer Taşgeldi, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Taşgeldi’nin ölüm haberi ailesi, akrabaları, sevenleri ve Ak Parti camiasını yasa boğdu.

Taşgeldi'nin cenazesinin, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılacak otopsinin ardından ikindi vakti Kocabaş Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.