Eski Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş hayatını kaybetti

YAŞAM 12.03.2021 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Eski Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş hayatını kaybetti

Ak Parti Acıpayam eski Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş, yakalandığı koronavirüs nedeniyle bugün hayatını kaybetti.   Denizli’de 3 aylık kısıtlama sürecinin ardından 1 Mart itibari ile normalleşme sürecinin başlaması ile Covid-19 vakaları artmaya başladı. Vakaların artışından sonra ölüm haberleri de gelmeye başladı. 2009-2017 yılları arası AK Parti Acıpayam Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapan Nursel Taş’ın, koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Taş’ın durumunun ağırlaşması üzerine Servergazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumunun ağır olması nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Nursel Taş, bugün öğleden sonra hayatını kaybetti.   Güler yüzlü ve çevresi tarafından sevilen Nursel Taş’ın hayatını kaybetmesi ailesi, yakınları ve Ak Parti camiasında derin üzüntü oluşturdu. Taş'ın ölümünün ardından birçok isim sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlandı.    Nursel Taş'ın cenazesi bugün saat 18.00'da Acıpayam'da Mahalle Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Akalın Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Ak Parti Acıpayam eski Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş, yakalandığı koronavirüs nedeniyle bugün hayatını kaybetti.

 

Denizli’de 3 aylık kısıtlama sürecinin ardından 1 Mart itibari ile normalleşme sürecinin başlaması ile Covid-19 vakaları artmaya başladı. Vakaların artışından sonra ölüm haberleri de gelmeye başladı. 2009-2017 yılları arası AK Parti Acıpayam Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapan Nursel Taş’ın, koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Taş’ın durumunun ağırlaşması üzerine Servergazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumunun ağır olması nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Nursel Taş, bugün öğleden sonra hayatını kaybetti.

 

Güler yüzlü ve çevresi tarafından sevilen Nursel Taş’ın hayatını kaybetmesi ailesi, yakınları ve Ak Parti camiasında derin üzüntü oluşturdu. Taş'ın ölümünün ardından birçok isim sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlandı. 

 

Nursel Taş'ın cenazesi bugün saat 18.00'da Acıpayam'da Mahalle Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Akalın Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.