Eski Muhtar Hasan Ünlü kalbine yenildi

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.12.2022 - 09:29, Güncelleme: 16.12.2022 - 09:29
 

Eski Muhtar Hasan Ünlü kalbine yenildi

Çameli İlçesi Akpınar Mahallesi önceki dönem muhtarı Hasan Ünlü geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

Akpınar Mahallesi önceki dönem muhtarı Hasan Ünlü (65) evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İlçede beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile sevilen muhtarın ölümü, ailesi, akrabaları, sevenleri ve ilçeyi yasa boğdu. Eski muhtar Hasan Ünlü’nün cenazesi bugün (Cuma) saat 10.00’da kılınacak cenaze namazının ardından Akpınar Mahallesi Boyalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Başkan Arslan’dan Taziye Mesajı Başkan Arslan Önceki Dönem Muhtar Hasan Ünlü'nün vefatı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Arslan; “Akpınar Mahallemizin Önceki Dönem Muhtarlarından Hasan Ünlü'nün Kalp Krizi nedeniyle vefatını üzüntüyle öğrendim Merhum Muhtarımızla bir dönem birlikte çalışmıştık, seçilmiş tüm muhtarlarımız gibi mahallesine hizmet etmek için gece gündüz çalışan çok çalışkan, beyefendi bir muhtar arkadaşımızdı. Bu vefat haberi bizleri çok üzdü. Kendisine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesine, mahalle muhtarlarına ve Akpınar Mahallesi sakinlerine başsağlığı dileyen Başkan Arslan “Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisini çalışkanlığı ve hizmetleri ile her daim hatırlayacağız” dedi
Çameli İlçesi Akpınar Mahallesi önceki dönem muhtarı Hasan Ünlü geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

Akpınar Mahallesi önceki dönem muhtarı Hasan Ünlü (65) evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İlçede beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile sevilen muhtarın ölümü, ailesi, akrabaları, sevenleri ve ilçeyi yasa boğdu.

Eski muhtar Hasan Ünlü’nün cenazesi bugün (Cuma) saat 10.00’da kılınacak cenaze namazının ardından Akpınar Mahallesi Boyalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Başkan Arslan’dan Taziye Mesajı

Başkan Arslan Önceki Dönem Muhtar Hasan Ünlü'nün vefatı nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Arslan; “Akpınar Mahallemizin Önceki Dönem Muhtarlarından Hasan Ünlü'nün Kalp Krizi nedeniyle vefatını üzüntüyle öğrendim Merhum Muhtarımızla bir dönem birlikte çalışmıştık, seçilmiş tüm muhtarlarımız gibi mahallesine hizmet etmek için gece gündüz çalışan çok çalışkan, beyefendi bir muhtar arkadaşımızdı. Bu vefat haberi bizleri çok üzdü.

Kendisine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesine, mahalle muhtarlarına ve Akpınar Mahallesi sakinlerine başsağlığı dileyen Başkan Arslan “Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisini çalışkanlığı ve hizmetleri ile her daim hatırlayacağız” dedi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.