Eski Muhtar Koronavirüsten hayatını kaybetti

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.04.2022 - 10:07, Güncelleme: 20.04.2022 - 10:07
 

Eski Muhtar Koronavirüsten hayatını kaybetti

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde bir dönem muhtarlık yapan eski muhtar, yakalandığı koroanavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

2014 -2019 döneminde Kocaova Mahalle Muhtarlık görevini yapan Necati Can, yakalandığı Covid-19 nedeniyle 1 aydır tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eski muhtar Can’ın ölüm haberi, ailesi, akrabaları ve sevenlerini hüzne boğdu. Necati Can’ın cenazesi bugün saat 12:00-14:00 arasında Kocaova Mahalle Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Mahalle Mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. BAŞKAN ARSLAN’DAN TAZİYE MESAJI Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,  Muhtar Necati Can’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Başkan Arslan; “ Kocaova Mahallemizin önceki dönem muhtarlarından Necati Can’ın vefatını üzüntüyle öğrendim.  Merhum muhtarımızla 2014 -2019 yılları arasında birlikte çalışmıştık, seçilmiş tüm muhtarlarımız gibi mahallesine hizmet etmek için gece gündüz çalışan çok çalışkan, beyefendi bir muhtar arkadaşımızdı. Bu vefat haberi bizleri çok üzdü. Kendisine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” Başta ailesine, mahalle muhtarlarına ve Kocaova Mahallesi sakinlerine başsağlığı dileyen Başkan Arslan, “Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisini çalışkanlığı ve hizmetleri ile her daim hatırlayacağız. Mekânı cennet olsun” dedi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde bir dönem muhtarlık yapan eski muhtar, yakalandığı koroanavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

2014 -2019 döneminde Kocaova Mahalle Muhtarlık görevini yapan Necati Can, yakalandığı Covid-19 nedeniyle 1 aydır tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eski muhtar Can’ın ölüm haberi, ailesi, akrabaları ve sevenlerini hüzne boğdu.

Necati Can’ın cenazesi bugün saat 12:00-14:00 arasında Kocaova Mahalle Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Mahalle Mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

BAŞKAN ARSLAN’DAN TAZİYE MESAJI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,   Muhtar Necati Can’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Başkan Arslan; “ Kocaova Mahallemizin önceki dönem muhtarlarından Necati Can’ın vefatını üzüntüyle öğrendim.  Merhum muhtarımızla 2014 -2019 yılları arasında birlikte çalışmıştık, seçilmiş tüm muhtarlarımız gibi mahallesine hizmet etmek için gece gündüz çalışan çok çalışkan, beyefendi bir muhtar arkadaşımızdı. Bu vefat haberi bizleri çok üzdü. Kendisine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Başta ailesine, mahalle muhtarlarına ve Kocaova Mahallesi sakinlerine başsağlığı dileyen Başkan Arslan, “Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisini çalışkanlığı ve hizmetleri ile her daim hatırlayacağız. Mekânı cennet olsun” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.