Etimesgut Belediyespor: 0 - Denizlispor: 2

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.09.2023 - 17:22, Güncelleme: 23.09.2023 - 17:22
 

Etimesgut Belediyespor: 0 - Denizlispor: 2

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşan Denizlispor, ligde ikinci galibiyetini aldı. Karşılaşma Denizlispor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Denizlispor, maçın 23’üncü dakikasında Deniz Kodal ile golü bularak 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 yeşil-siyahlı ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısı, Denizlispor’un ev sahibi Etimesgut Belediyespor karşısında 1-0 üstünlüğü ile başladı. Karşılıklı atakların yaşandığı maçta oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Denizlispor, ikinci yarının 51’inci dakikasında Oktay Kısaoğlu ile ikinci golü buldu. Maç 2-0! Karşılaşma 5 dakika uzatıldı.  Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca 90+5’de Denizlispor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Denizlispor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak ligdeki ikinci galibiyetini alarak puan hanesine 3 puan daha yazdırdı. Denizlispor bu sonuçla puanını 7’ye yükseltirken ev sahibi Etimesgut Belediyespor 4 puanda kaldı. Ankara deplasmanına sakatlığı olan Gökhan Süzen ve kart cezalısı olan Bekir Turaç Böke’nin eksikliği ile giden Denizlispor karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Transfer yasağı nedeniyle genç kadro ile sezona başlayan yeşil-siyahlı ekip her geçen gün daha fazla umut veriyor.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşan Denizlispor, ligde ikinci galibiyetini aldı. Karşılaşma Denizlispor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Denizlispor, maçın 23’üncü dakikasında Deniz Kodal ile golü bularak 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 yeşil-siyahlı ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı, Denizlispor’un ev sahibi Etimesgut Belediyespor karşısında 1-0 üstünlüğü ile başladı. Karşılıklı atakların yaşandığı maçta oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Denizlispor, ikinci yarının 51’inci dakikasında Oktay Kısaoğlu ile ikinci golü buldu. Maç 2-0! Karşılaşma 5 dakika uzatıldı.  Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca 90+5’de Denizlispor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Denizlispor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak ligdeki ikinci galibiyetini alarak puan hanesine 3 puan daha yazdırdı. Denizlispor bu sonuçla puanını 7’ye yükseltirken ev sahibi Etimesgut Belediyespor 4 puanda kaldı.

Ankara deplasmanına sakatlığı olan Gökhan Süzen ve kart cezalısı olan Bekir Turaç Böke’nin eksikliği ile giden Denizlispor karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Transfer yasağı nedeniyle genç kadro ile sezona başlayan yeşil-siyahlı ekip her geçen gün daha fazla umut veriyor.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.