Evliliklerinin 10. yılında nikah tazelediler

DENİZLİ 01.11.2017 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evliliklerinin 10. yılında nikah tazelediler

Denizli’de genellikle sürpriz evlilik olayları yaşanırken, bu defa Çameli’de farklı bir sürpriz yaşandı. Çameli İlçesi Kalınkoz Ortaokulu Müdürü Özgür Aydın ilginç bir nikaha imza attı.   Evliliklerinin 10. Yıldönümünde eşine sürpriz yaparak ikinci kez nikah masasına oturttu. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda arkadaşının nikahına geldiğini düşünen Serpil Aydın, eşi Özgür Aydın’ın kendi için hazırladığı sürprizle karşılaştı. Evliliğinin 10. yılında ikinci kez kendisini nikah masasında bulan Serpil Aydın, yapılan bu romantik ve keyifli sürprize Başkan Arslan’da destek verdi.     "TEKRAR EVLENDİKLERİNİ GÖRMEK İLGİNÇ BİR DUYGU" Aydın çiftinin nikahını tazeleyen Başkan Arslan yaptığı espriler ile salondakilere keyifli dakikalar yaşattı. “Birçok defa nikah kıydırmaya geleni gördüm ama çocuğuyla gelenini ilk kez görüyorum” diyen Başkan Arslan, “Belediyemize nikah için başvurmadınız, zaten bende nikahınızı kıymayacağım. Her nikahta olduğu gibi, size çocuk yapmanız konusunda bir sayı vermeyeceğim. Siz zaten planınızı yapmışsınız. 10 yıldır birbirinize iyi baktığınız ortada, ömür boyu mutluluğunuz daim olsun” dedi. Nikah töreninde çiftin 9 Yaşındaki oğlu Ali Eren ve 9 aylık kızı Zeynep Ekin anne ve babasının nikahına tanıklık etti. Nikah esnasında gelenek bozulmadı ve gelin damadın ayağına bastı.      "AMAÇ, İLK GÜNKÜ HEYECANLARINI YENİDEN YAŞATMAK" Evliliklerinin 10. yıldönümlerini özel ve unutulmaz kılmak için böyle bir sürpriz hazırladığını dile getiren Özgür Aydın; “Aslında 9 aydır bunu planlıyordum, uzun süre sabrettim. Eşimle 10. yılımızı doldurduk. Ona, bana bu 10 yılı yaşattığı için teşekkür etmek istedim ve bu sürprizi hazırladım. Bizi kırmayarak mutluluğumuza ortak olan Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan‘a teşekkür ediyorum” diye konuştu.     “EŞİME TEŞEKKÜR EDERİM” Eşine hazırladığı sürprizden dolayı teşekkür eden Leyla Karaca; “Beni gerçekten çok mutlu etti. Ne diyeyim çok mutluyum onu çok seviyorum. Hiç böyle bir sürpriz beklemiyordum, aklımızdan geçiyordu ama benim için ani bir sürpriz oldu. Çok mutluyum. Çocuklarımızın olması bizim için ayrı bir güzellik ve mutluluk” dedi.  

Denizli’de genellikle sürpriz evlilik olayları yaşanırken, bu defa Çameli’de farklı bir sürpriz yaşandı. Çameli İlçesi Kalınkoz Ortaokulu Müdürü Özgür Aydın ilginç bir nikaha imza attı.

 

Evliliklerinin 10. Yıldönümünde eşine sürpriz yaparak ikinci kez nikah masasına oturttu. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda arkadaşının nikahına geldiğini düşünen Serpil Aydın, eşi Özgür Aydın’ın kendi için hazırladığı sürprizle karşılaştı. Evliliğinin 10. yılında ikinci kez kendisini nikah masasında bulan Serpil Aydın, yapılan bu romantik ve keyifli sürprize Başkan Arslan’da destek verdi.

 

 

"TEKRAR EVLENDİKLERİNİ GÖRMEK İLGİNÇ BİR DUYGU"

Aydın çiftinin nikahını tazeleyen Başkan Arslan yaptığı espriler ile salondakilere keyifli dakikalar yaşattı. “Birçok defa nikah kıydırmaya geleni gördüm ama çocuğuyla gelenini ilk kez görüyorum” diyen Başkan Arslan, “Belediyemize nikah için başvurmadınız, zaten bende nikahınızı kıymayacağım. Her nikahta olduğu gibi, size çocuk yapmanız konusunda bir sayı vermeyeceğim. Siz zaten planınızı yapmışsınız. 10 yıldır birbirinize iyi baktığınız ortada, ömür boyu mutluluğunuz daim olsun” dedi. Nikah töreninde çiftin 9 Yaşındaki oğlu Ali Eren ve 9 aylık kızı Zeynep Ekin anne ve babasının nikahına tanıklık etti. Nikah esnasında gelenek bozulmadı ve gelin damadın ayağına bastı.

 

 

 "AMAÇ, İLK GÜNKÜ HEYECANLARINI YENİDEN YAŞATMAK"

Evliliklerinin 10. yıldönümlerini özel ve unutulmaz kılmak için böyle bir sürpriz hazırladığını dile getiren Özgür Aydın; “Aslında 9 aydır bunu planlıyordum, uzun süre sabrettim. Eşimle 10. yılımızı doldurduk. Ona, bana bu 10 yılı yaşattığı için teşekkür etmek istedim ve bu sürprizi hazırladım. Bizi kırmayarak mutluluğumuza ortak olan Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan‘a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

“EŞİME TEŞEKKÜR EDERİM”

Eşine hazırladığı sürprizden dolayı teşekkür eden Leyla Karaca; “Beni gerçekten çok mutlu etti. Ne diyeyim çok mutluyum onu çok seviyorum. Hiç böyle bir sürpriz beklemiyordum, aklımızdan geçiyordu ama benim için ani bir sürpriz oldu. Çok mutluyum. Çocuklarımızın olması bizim için ayrı bir güzellik ve mutluluk” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.