Ezan-ı güzel okuma Denizli il finali yapıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.06.2021 - 11:28, Güncelleme: 19.06.2021 - 11:28
 

Ezan-ı güzel okuma Denizli il finali yapıldı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla gerçekleşen "Ezan-ı Güzel Okuma Denizli İl Finali" Bayramyeri Camiinde gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışmaları” düzenleniyor. Amacın, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personellerin yeteneklerini geliştirmek, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, kişisel gelişimlerinin ve kendilerini yetiştirmelerinin devamlılığını ve mesleklerini cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak olduğu belirtildi. Denizli’de düzenlenen Ezan-ı Güzel Okuma il finali, Bayramyeri Camiinde gerçekleşti. Yarışmada, Siteler Cami İmam-Hatibi Hasan Soyuçok birinci oldu. Soyuçok, 31 Temmuz’da İzmir’de yapılacak olan bölge finalinde Denizli’yi temsil edecek. Denizli’de yapılan il finalinde dereceye girenler; İl Birincisi: Hasan Soyuçok - Pamukkale İl İkincisi: Ahmet Hakan Yatğın -Çameli İl Üçüncüsü: İsmail Yıldız - Buldan
Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla gerçekleşen "Ezan-ı Güzel Okuma Denizli İl Finali" Bayramyeri Camiinde gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışmaları” düzenleniyor. Amacın, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personellerin yeteneklerini geliştirmek, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, kişisel gelişimlerinin ve kendilerini yetiştirmelerinin devamlılığını ve mesleklerini cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak olduğu belirtildi.

Denizli’de düzenlenen Ezan-ı Güzel Okuma il finali, Bayramyeri Camiinde gerçekleşti. Yarışmada, Siteler Cami İmam-Hatibi Hasan Soyuçok birinci oldu. Soyuçok, 31 Temmuz’da İzmir’de yapılacak olan bölge finalinde Denizli’yi temsil edecek.

Denizli’de yapılan il finalinde dereceye girenler;

İl Birincisi: Hasan Soyuçok - Pamukkale

İl İkincisi: Ahmet Hakan Yatğın -Çameli

İl Üçüncüsü: İsmail Yıldız - Buldan

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.