FETO operasyonlarında gözaltına alınan 18 kişiden 6’sı tutuklandı

ASAYİŞ 22.06.2020 - 17:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

FETO operasyonlarında gözaltına alınan 18 kişiden 6’sı tutuklandı

Denizli’de polis tarafından Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 18 kişiden 6’sı tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, operasyonlar Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri koordinesinde yapıldı. Yürütülen soruşturmalar kapsamında ankesörlü sabit hatlar ile bir büfedeki sabit hattan ardışık arandıkları tespit edilen şahıslar ile FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan toplam 18 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslardan 6’sı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken diğer 12 kişi hakkında ise adli işlem yapıldığı belirtildi.

Denizli’de polis tarafından Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 18 kişiden 6’sı tutuklandı.


Edinilen bilgilere göre, operasyonlar Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri koordinesinde yapıldı. Yürütülen soruşturmalar kapsamında ankesörlü sabit hatlar ile bir büfedeki sabit hattan ardışık arandıkları tespit edilen şahıslar ile FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan toplam 18 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslardan 6’sı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken diğer 12 kişi hakkında ise adli işlem yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.