Filistin şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılınacak!

DENİZLİ 15.05.2018 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Filistin şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılınacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, tüm Türkiye genelinde bugün öğle namazının ardından, Filistin’de şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılınacak. Denizli semalarında İl Müftülüğü tarafından okutulan salanın ardından, merkez ve ilçelerde öğle namazının ardından Filistin’de şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurdu.   Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yayınladığı mesajda, “ Kıymetli Din gönüllüsü kardeşim! Mübarek Ramazan-ı şerifin arifesinde, Gazze'de, elinde ve yüreğinde iman ve cesaretinden başka bir şey olmayan onlarca masum insan, bütün dünyanın gözü önünde hunharca katledilmiştir. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ramazan ikliminde kalplerimizi ve dualarımızı Filistin için birleştirmemizi istirham ediyorum. Bu vesileyle bugün öğlen ezanından önce tüm camilerimizde salâlar verilmesi ve namazdan sonra da gıyabi cenaze namazı kılınması hususunu önemle rica ediyorum” dedi.   Denizli İl Müftülüğü sala eşliğinde, İsrail zulmü altında bulunan ve hergün onlarca Filistinli'nin şehit olması nedeniyle, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yayınladığı mesajını duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, tüm Türkiye genelinde bugün öğle namazının ardından, Filistin’de şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılınacak. Denizli semalarında İl Müftülüğü tarafından okutulan salanın ardından, merkez ve ilçelerde öğle namazının ardından Filistin’de şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurdu.

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yayınladığı mesajda, “ Kıymetli Din gönüllüsü kardeşim! Mübarek Ramazan-ı şerifin arifesinde, Gazze'de, elinde ve yüreğinde iman ve cesaretinden başka bir şey olmayan onlarca masum insan, bütün dünyanın gözü önünde hunharca katledilmiştir. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ramazan ikliminde kalplerimizi ve dualarımızı Filistin için birleştirmemizi istirham ediyorum. Bu vesileyle bugün öğlen ezanından önce tüm camilerimizde salâlar verilmesi ve namazdan sonra da gıyabi cenaze namazı kılınması hususunu önemle rica ediyorum” dedi.

 

Denizli İl Müftülüğü sala eşliğindeİsrail zulmü altında bulunan ve hergün onlarca Filistinli'nin şehit olması nedeniyle, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yayınladığı mesajını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.