Filiz'den taziye mesajı

DENİZLİ 11.07.2016 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Filiz'den taziye mesajı

denizli haber / denizli haberleri / Filiz'den taziye mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Mevkiinde şehit edilen Astsubay Burak Erten ve 4 kahraman Mehmetçiğimiz için taziye mesajı yayımladı. İl Başkanı Filiz mesajında şu ifadelere yer verdi. Hain terör örgütü gene alçak ve kalleşçe bir saldırıda bulundu ve yüreğimize yangın ateşi düşürdü Hemşehrimiz Burak Erten kardeşimiz ve 4 kahraman Mehmetçiğimiz şehitlik mertebesine ulaştı.  Hain teröristler tarafından yapılan kalleşçe saldırılarda vatan evlatlarımızın şehit olması yüreğimizi yakmaktadır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir. Allah bu kötü emelleri üzerine yük edinen tüm hainleri kahrı perişan etsin, hedeflerine ulaşmaya fırsat vermesin. Hain ellerin istediği birliğimizin bölünmesine ve hain emellerinin gerçekleşmesine her zaman olduğu gibi yine fırsat vermeyeceğiz. Bu noktadaki kararlılığımız milletçe sonuna kadar devam edecektir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Denizlimize ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır  temenni ediyorum. 
denizli haber / denizli haberleri / Filiz'den taziye mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Mevkiinde şehit edilen Astsubay Burak Erten ve 4 kahraman Mehmetçiğimiz için taziye mesajı yayımladı.

İl Başkanı Filiz mesajında şu ifadelere yer verdi.

Hain terör örgütü gene alçak ve kalleşçe bir saldırıda bulundu ve yüreğimize yangın ateşi düşürdü

Hemşehrimiz Burak Erten kardeşimiz ve 4 kahraman Mehmetçiğimiz şehitlik mertebesine ulaştı.  Hain teröristler tarafından yapılan kalleşçe saldırılarda vatan evlatlarımızın şehit olması yüreğimizi yakmaktadır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir. Allah bu kötü emelleri üzerine yük edinen tüm hainleri kahrı perişan etsin, hedeflerine ulaşmaya fırsat vermesin.

Hain ellerin istediği birliğimizin bölünmesine ve hain emellerinin gerçekleşmesine her zaman olduğu gibi yine fırsat vermeyeceğiz. Bu noktadaki kararlılığımız milletçe sonuna kadar devam edecektir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Denizlimize ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır  temenni ediyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.