Fırtınanın ardından Denizli semaları kızıla büründü

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.06.2021 - 10:58, Güncelleme: 24.06.2021 - 10:58
 

Fırtınanın ardından Denizli semaları kızıla büründü

Denizli’de yaşanan kum fırtınası kentte maddi hasar oluştururken, ardından güneşin batışına denk gelen kentte gökyüzü kızıla büründü.

Denizli’de akşam saatlerinde aniden gelen kum fırtınası, büyük tabelaların, ağaçların, çatıların ve elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. Polis, itfaiye ve zabıta ekipleri meydana gelen olaylara gece geç saatlere kadar müdahalede bulundu. Bir anda etkisini gösteren fırtınanın ardından gökyüzü güneşin batışı ile birlikte kızıla büründü. Kentte fırtına sonrası kum taneciklerinin havada oluşturduğu katmanla birlikte batan güneşin ışınları ile kızıl renkte görüntüsü vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kısa süre sonra başlayan yağmurla birlikte hayat normale döndü.    
Denizli’de yaşanan kum fırtınası kentte maddi hasar oluştururken, ardından güneşin batışına denk gelen kentte gökyüzü kızıla büründü.

Denizli’de akşam saatlerinde aniden gelen kum fırtınası, büyük tabelaların, ağaçların, çatıların ve elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. Polis, itfaiye ve zabıta ekipleri meydana gelen olaylara gece geç saatlere kadar müdahalede bulundu. Bir anda etkisini gösteren fırtınanın ardından gökyüzü güneşin batışı ile birlikte kızıla büründü.

Kentte fırtına sonrası kum taneciklerinin havada oluşturduğu katmanla birlikte batan güneşin ışınları ile kızıl renkte görüntüsü vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kısa süre sonra başlayan yağmurla birlikte hayat normale döndü.

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.