Gazeteci Sezgin Özdemir hayatını kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.07.2023 - 12:06, Güncelleme: 21.07.2023 - 12:22
 

Gazeteci Sezgin Özdemir hayatını kaybetti

Denizli basınını üzen haber Çameli İlçesi’nden geldi. Çameli Belediyesi’nde görevli gazeteci Sezgin Özdemir, hayatını kaybetti. Özdemir’in kendisini asarak canına kıydığı öğrenildi.

Çameli Belediyesi basın biriminde görevli gazeteci Sezgin Özdemir (42) sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı halasının evin de kendisini asarak hayatına son verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre,  sabah kendisine ulaşmaya çalışan belediye personelleri telefona cevap vermeyince önce kendi evine baktılar, orada bulamayınca ninesinin de kaldığı halasının evine gittiler. Yapılan arama sonucu Özdemir, evin bahçesinde bulunan bir kulübe içerisinde kendisini asmış halde bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Sezgin Özdemir’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Kaza geçirmişti Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza sonrası 20 metre uçurumdan aşağı düşen ve yaralı olarak kurtulan Özdemir, kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sonrası taburcu olmuştu. Bizlere Çameli İlçesi’nden sürekli bilgiler paylaşan ve Çameli İlçesi’nin tanıtımında büyük katkı sağlayan meslektaşımız Sezgin Özdemir’in vefatı bizleri derinden üzmüştür. DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak meslektaşımız ve abimiz Sezgin Özdemir’e Allah’tan rahmet yakınlarına ve basın camiasına baş sağlığı diliyoruz.
Denizli basınını üzen haber Çameli İlçesi’nden geldi. Çameli Belediyesi’nde görevli gazeteci Sezgin Özdemir, hayatını kaybetti. Özdemir’in kendisini asarak canına kıydığı öğrenildi.

Çameli Belediyesi basın biriminde görevli gazeteci Sezgin Özdemir (42) sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı halasının evin de kendisini asarak hayatına son verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre,  sabah kendisine ulaşmaya çalışan belediye personelleri telefona cevap vermeyince önce kendi evine baktılar, orada bulamayınca ninesinin de kaldığı halasının evine gittiler. Yapılan arama sonucu Özdemir, evin bahçesinde bulunan bir kulübe içerisinde kendisini asmış halde bulundu.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Sezgin Özdemir’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Kaza geçirmişti

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza sonrası 20 metre uçurumdan aşağı düşen ve yaralı olarak kurtulan Özdemir, kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sonrası taburcu olmuştu.

Bizlere Çameli İlçesi’nden sürekli bilgiler paylaşan ve Çameli İlçesi’nin tanıtımında büyük katkı sağlayan meslektaşımız Sezgin Özdemir’in vefatı bizleri derinden üzmüştür. DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak meslektaşımız ve abimiz Sezgin Özdemir’e Allah’tan rahmet yakınlarına ve basın camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.