Genç kız her yerde kaybolan köpeği Alex’i arıyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.02.2022 - 14:25, Güncelleme: 23.02.2022 - 14:25
 

Genç kız her yerde kaybolan köpeği Alex’i arıyor

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 5 gün önce kaybolan köpeğini arayan genç kız, köpeğini çok özlediğini ve bulunması için Denizlili vatandaşlardan yardım istedi.

Olay, Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi’nde yaşandı. Alex isimli pug cinsi köpeğinin 19 Şubat Cumartesi günü ortadan kaybolduğunu belirten Düriyen B. isimli genç kız her yerde köpeğini arıyor. Sosyal medyada kaybolan köpeğinin resmini paylaşarak bulmaya çalışan ve  doğuştan astım hastası olduğunu belirttiği Alex’in bulunması isteyen Düriyen B., “19 Şubat Cumartesi öğlen saatlerinden Akçeşme mahallesinde kayboldu. Pug cinsi köpeğimin adı Alex, tasması ve kıyafeti yoktu o gün üzerinde,  2 yaşını doldurmak üzere ve bir buçuk senedir benimle beraberdi. Evimde besliyorum onu doğuştan astım hastanesi dışarıda yaşayabilecek bir hayvan değil. Perişan olduk bir an önce Aleximin bulunmasını istiyorum” dedi. Kayıp olan köpeğinin bulunmasını isteyen genç kız görenlerin 0546 956 12 22 nolu telefon numarasını aramalarını istedi.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 5 gün önce kaybolan köpeğini arayan genç kız, köpeğini çok özlediğini ve bulunması için Denizlili vatandaşlardan yardım istedi.

Olay, Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi’nde yaşandı. Alex isimli pug cinsi köpeğinin 19 Şubat Cumartesi günü ortadan kaybolduğunu belirten Düriyen B. isimli genç kız her yerde köpeğini arıyor.

Sosyal medyada kaybolan köpeğinin resmini paylaşarak bulmaya çalışan ve  doğuştan astım hastası olduğunu belirttiği Alex’in bulunması isteyen Düriyen B., “19 Şubat Cumartesi öğlen saatlerinden Akçeşme mahallesinde kayboldu. Pug cinsi köpeğimin adı Alex, tasması ve kıyafeti yoktu o gün üzerinde,  2 yaşını doldurmak üzere ve bir buçuk senedir benimle beraberdi. Evimde besliyorum onu doğuştan astım hastanesi dışarıda yaşayabilecek bir hayvan değil. Perişan olduk bir an önce Aleximin bulunmasını istiyorum” dedi.

Kayıp olan köpeğinin bulunmasını isteyen genç kız görenlerin 0546 956 12 22 nolu telefon numarasını aramalarını istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.