Genç Mali Müşavir hayatını kaybetti

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.09.2023 - 09:10, Güncelleme: 07.09.2023 - 09:32
 

Genç Mali Müşavir hayatını kaybetti

Denizli’de genç Mali Müşavir geçirdiği kalp ameliyatı sonrası tedavisinin devam ettiği yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Önceki gün Aort damarı genişlemesi ve kalp kapakçığı değişimi için özel bir hastanede ameliyat olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mehmet Yatkın, (41) ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı. Tansiyon değerlerinin düşük olması nedeniyle tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Yatkın, dün akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 çocuk babası Mehmet Yatkın’ın ölüm haberi başta ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Mehmet Yatkın’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlbade Mezarlıkbaşı Camisi’nde kılınacak namazın ardından Gümüşler (Kayaköy) Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Denizli’de genç Mali Müşavir geçirdiği kalp ameliyatı sonrası tedavisinin devam ettiği yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Önceki gün Aort damarı genişlemesi ve kalp kapakçığı değişimi için özel bir hastanede ameliyat olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mehmet Yatkın, (41) ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı. Tansiyon değerlerinin düşük olması nedeniyle tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Yatkın, dün akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 çocuk babası Mehmet Yatkın’ın ölüm haberi başta ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Mehmet Yatkın’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlbade Mezarlıkbaşı Camisi’nde kılınacak namazın ardından Gümüşler (Kayaköy) Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Mehmet Yatkın

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.