Gençlerden teyzelerine kardan hamile kadın sürprizi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.12.2021 - 10:20, Güncelleme: 20.12.2021 - 10:20
 

Gençlerden teyzelerine kardan hamile kadın sürprizi

Denizli’nin Çameli İlçesi'nde iki gündür etkili olan kar yağışının ardından çocuklar ve gençler el ele vererek 3 metre boyunda kardan hamile kadın yaptı. Projenin mimarları ise yaptıkları kardan hamile kadınla, hamile olan teyzelerine sürpriz yaptı.

İlçede 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrası hafta sonu çocuklar ve gençler karın keyfini kartopu oynayarak geçirirken bu yıl bir değişiklik yaptı. Gençler arasında yer alan İsa ve İbrahim Dev kardeşler, hamile teyzelerine sürpriz yaparak kardan adam yerine, kardan hamile kadın yaptılar. Çocuklardan da destek alan Dev kardeşler el ele vererek yaklaşık 2 saat içinde 3 metre boyunda dev bir kardan hamile kadın yaptılar. Karın keyfini kartopu oynayıp kardan adam yaparak çıkaran gençler ve çocuklar , “Biz her yıl bu büyüklükte kardan adamı babalarımız ve ağabeylerimizle yaparız. Boyu yaklaşık 3 metre ve kardan kadın yoldan geçen herkesin ilgisini çekiyor” dedi. İsa ve İbrahim Dev Kardeşler ise “Kar iki gündür çok güzel yağdı, biz de kartopu oynayıp teyzemize sürpriz yaptık. Kardan Hamile Kadın yaptık. Sürpriz karşısında çok sevindi. Bunu yaparken çocuklardan yardım aldık.  Herkes hatıra fotoğrafı çektiriyor. Biz de karın sevincini yaşıyoruz” şeklinde konuştular.
Denizli’nin Çameli İlçesi'nde iki gündür etkili olan kar yağışının ardından çocuklar ve gençler el ele vererek 3 metre boyunda kardan hamile kadın yaptı. Projenin mimarları ise yaptıkları kardan hamile kadınla, hamile olan teyzelerine sürpriz yaptı.

İlçede 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrası hafta sonu çocuklar ve gençler karın keyfini kartopu oynayarak geçirirken bu yıl bir değişiklik yaptı. Gençler arasında yer alan İsa ve İbrahim Dev kardeşler, hamile teyzelerine sürpriz yaparak kardan adam yerine, kardan hamile kadın yaptılar.

Çocuklardan da destek alan Dev kardeşler el ele vererek yaklaşık 2 saat içinde 3 metre boyunda dev bir kardan hamile kadın yaptılar. Karın keyfini kartopu oynayıp kardan adam yaparak çıkaran gençler ve çocuklar , “Biz her yıl bu büyüklükte kardan adamı babalarımız ve ağabeylerimizle yaparız. Boyu yaklaşık 3 metre ve kardan kadın yoldan geçen herkesin ilgisini çekiyor” dedi.

İsa ve İbrahim Dev Kardeşler ise “Kar iki gündür çok güzel yağdı, biz de kartopu oynayıp teyzemize sürpriz yaptık. Kardan Hamile Kadın yaptık. Sürpriz karşısında çok sevindi. Bunu yaparken çocuklardan yardım aldık.  Herkes hatıra fotoğrafı çektiriyor. Biz de karın sevincini yaşıyoruz” şeklinde konuştular.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.