Gençlik Kolları Başkanı Nazlıer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.08.2022 - 15:47, Güncelleme: 30.08.2022 - 16:11
 

Gençlik Kolları Başkanı Nazlıer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı!

Ak Parti Denizli Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Nazlıer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında Zafer Bayramı’nı kutladı.

Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Nazlıer, yayımladığı mesajında “İstiklal mücadelemizin zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 100'ncü yıl dönümünü, tüm yurtta birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.   Başkan Nazlıer yayınladığı mesajında “Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşkuyla kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, halkımızın bayramını en içten duygularıma kutluyorum.  Başta biz gençler olmak üzere tüm milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakarlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir. Hep birlikte sergileyeceğimiz bu kararlı duruşumuz ve mücadelemizle, Kurtuluş destanımızı yazan ecdadımızın bize emanet ettiği bu vatan için sonuna kadar hizmet edecek ve bu aziz vatanı bizden sonraki nesillere en güçlü şekilde miras bırakacağız. Milletimizin başarılarla dolu kutlu yürüyüşünde en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Denizli Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Nazlıer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında Zafer Bayramı’nı kutladı.

Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Nazlıer, yayımladığı mesajında “İstiklal mücadelemizin zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 100'ncü yıl dönümünü, tüm yurtta birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.
 
Başkan Nazlıer yayınladığı mesajında “Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşkuyla kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, halkımızın bayramını en içten duygularıma kutluyorum.  Başta biz gençler olmak üzere tüm milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakarlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir. Hep birlikte sergileyeceğimiz bu kararlı duruşumuz ve mücadelemizle, Kurtuluş destanımızı yazan ecdadımızın bize emanet ettiği bu vatan için sonuna kadar hizmet edecek ve bu aziz vatanı bizden sonraki nesillere en güçlü şekilde miras bırakacağız. Milletimizin başarılarla dolu kutlu yürüyüşünde en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.