Girdiği evden yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.09.2022 - 09:00, Güncelleme: 08.09.2022 - 09:00
 

Girdiği evden yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde hırsızlık için girdiği evden 300 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çalan hırsız düzenlenen operasyonda kaçamadan suçüstü yakalandı.

Tavas ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayında 300 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası çalınması, olayı ile ilgili yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını A.B.K. isimli şahısın gerçekleştirdiği tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Acıpayam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müşterek yapılan başarılı operasyon sonucunda şüphelinin kaçmasına fırsat verilmeden suçüstü yakalandı. Zanlı tarafından çalınan para ve ziynet eşyaları ele geçirilerek vatandaşa teslim edildi. Yakalanan şüpheli gözaltına alınarak ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen A.B.K.  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’nin Tavas İlçesi’nde hırsızlık için girdiği evden 300 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çalan hırsız düzenlenen operasyonda kaçamadan suçüstü yakalandı.

Tavas ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayında 300 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası çalınması, olayı ile ilgili yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını A.B.K. isimli şahısın gerçekleştirdiği tespit edildi.

Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Acıpayam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müşterek yapılan başarılı operasyon sonucunda şüphelinin kaçmasına fırsat verilmeden suçüstü yakalandı. Zanlı tarafından çalınan para ve ziynet eşyaları ele geçirilerek vatandaşa teslim edildi.

Yakalanan şüpheli gözaltına alınarak ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen A.B.K.  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.