Gökkuşağı Çameli semalarını gerdanlık gibi süsledi

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.11.2022 - 11:07, Güncelleme: 07.11.2022 - 11:07
 

Gökkuşağı Çameli semalarını gerdanlık gibi süsledi

Denizli’de dünden itibaren özellikle ilçelerde etkili olan sağanak yağış sonrası Çameli İlçesi’nde oluşan gökkuşağı görsel şölen halini aldı.

Çameli'de dün yağmurun ardından oluşan gökkuşağı güzelliği ile etkiledi. Yağmurun ardından öğle saatlerinde kısa süreli güneşin yüzünü göstermesi ile oluşan gökkuşağı renkli görüntüler oluşturdu. VATANDAŞLAR ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ! Gökyüzünün ender güzellikleri arasında yer alan ve seyretmeye doyum olmayan gökkuşağı yağmurun ardından çıkan güneş ile birlikte insanlara doyumsuz bir seyir keyfi sundu. Çameli'de yaşayan insanlara görme fırsatı veren bu tabiat harikası gökyüzünde yaklaşık on dakika kaldıktan sonra kayboldu. Vatandaşlar oluşan Gökkuşağını ölümsüzleştirmek için fotoğraf ve video çekmeleri gerçekleştirdi.
Denizli’de dünden itibaren özellikle ilçelerde etkili olan sağanak yağış sonrası Çameli İlçesi’nde oluşan gökkuşağı görsel şölen halini aldı.

Çameli'de dün yağmurun ardından oluşan gökkuşağı güzelliği ile etkiledi. Yağmurun ardından öğle saatlerinde kısa süreli güneşin yüzünü göstermesi ile oluşan gökkuşağı renkli görüntüler oluşturdu.

VATANDAŞLAR ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ!

Gökyüzünün ender güzellikleri arasında yer alan ve seyretmeye doyum olmayan gökkuşağı yağmurun ardından çıkan güneş ile birlikte insanlara doyumsuz bir seyir keyfi sundu. Çameli'de yaşayan insanlara görme fırsatı veren bu tabiat harikası gökyüzünde yaklaşık on dakika kaldıktan sonra kayboldu.

Vatandaşlar oluşan Gökkuşağını ölümsüzleştirmek için fotoğraf ve video çekmeleri gerçekleştirdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.