Görenler gözlerine inanamıyor! Bir tanesi 1 kilodan fazla geliyor

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.08.2022 - 08:31, Güncelleme: 17.08.2022 - 08:31
 

Görenler gözlerine inanamıyor! Bir tanesi 1 kilodan fazla geliyor

Denizli’de bombus arıları kullanılarak organik yetiştirilen Ata tohumu domateslerin tanesi 1 kilo ile 1 kilo 400 gram arasında geliyor.

Denizli’nin Çameli ilçesinde, örtü altı seracılıkla hormonsuz, bombus arıları kullanılarak organik yetiştirilen Ata tohumu domateslerin tanesi 1 kilo ile 1 kilo 400 gram arasında geliyor. Çameli İlçesi’nde bir tanıdığının tarlasında 200 kilogram domates alan Gökhan Eriş, manavına getirdiği domateslerden birinin ağırlığı 1 kilo 420 gram geldi. Bölgeye has lezzeti olan Ata tohumu ile yetiştirilen domateslerin ağırlığı 1 kilo ile 1 kilo 400 gram gelirken, Eriş’in satışa sunduğu kilosu 8 liradan olan 200 kilo domatesler vatandaşlar tarafından kapışıldı. Kısa süre içerisinde 200 kilo domatesten sadece geriye 2 kasa domates kaldı.
Denizli’de bombus arıları kullanılarak organik yetiştirilen Ata tohumu domateslerin tanesi 1 kilo ile 1 kilo 400 gram arasında geliyor.

Denizli’nin Çameli ilçesinde, örtü altı seracılıkla hormonsuz, bombus arıları kullanılarak organik yetiştirilen Ata tohumu domateslerin tanesi 1 kilo ile 1 kilo 400 gram arasında geliyor. Çameli İlçesi’nde bir tanıdığının tarlasında 200 kilogram domates alan Gökhan Eriş, manavına getirdiği domateslerden birinin ağırlığı 1 kilo 420 gram geldi.

Bölgeye has lezzeti olan Ata tohumu ile yetiştirilen domateslerin ağırlığı 1 kilo ile 1 kilo 400 gram gelirken, Eriş’in satışa sunduğu kilosu 8 liradan olan 200 kilo domatesler vatandaşlar tarafından kapışıldı. Kısa süre içerisinde 200 kilo domatesten sadece geriye 2 kasa domates kaldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.