Gurbetçi tur otobüsü şoförü kazada hayatını kaybetti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.11.2023 - 21:31, Güncelleme: 29.11.2023 - 21:31
 

Gurbetçi tur otobüsü şoförü kazada hayatını kaybetti

Almanya’da yaşayan Denizlili gurbetçi kullandığı tur otobüsüyle geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Aslen Denizli’nin Çal-Akkentli olan ve Almanya’da yaşayan 55 yaşındaki gurbetçi Mesut Arslan, kullandığı tur otobüsüyle geçirdiği kaza sonucu ağır şekilde yaralandı. Mesut Arslan, hurdaya dönen otobüsten ağır yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Arslan’ın  acı haberi Denizli Çal İlçesine bağlı olan Akkent Mahallesini yasa boğdu. Arslan’ın memleketi Akkent’te son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Almanya’da yaşayan Denizlili gurbetçi kullandığı tur otobüsüyle geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Aslen Denizli’nin Çal-Akkentli olan ve Almanya’da yaşayan 55 yaşındaki gurbetçi Mesut Arslan, kullandığı tur otobüsüyle geçirdiği kaza sonucu ağır şekilde yaralandı. Mesut Arslan, hurdaya dönen otobüsten ağır yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Arslan’ın  acı haberi Denizli Çal İlçesine bağlı olan Akkent Mahallesini yasa boğdu. Arslan’ın memleketi Akkent’te son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.