Güvenli yolculuk için burayı takip edin

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.01.2024 - 11:46, Güncelleme: 14.01.2024 - 11:46
 

Güvenli yolculuk için burayı takip edin

Denizli Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki olumsuz hava koşullarının seyahat güvenliğini etkileyeceği durumlarda yol durumu bilgilerini resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşma kararı aldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent içi ve çevre illere yönlendiren ana yollar üzerinde oluşabilecek olumsuz hava ve yol durumlarını günlük olarak resmi X (twitter) hesabından duyuracakları belirtildi. Seyahat hazırlığındaki sürücülerin güvenli yolculuk yapabilmeleri için resmi sosyal medya hesabından alınan bilgileri takip etmeleri istendi. Yapılan açıklamada, "İlimizi çevre il ve ilçelere bağlayan ana yollarda mevcut olabilecek olumsuz hava ve yol durumları Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tespiti yapılarak İl Emniyet Müdürlüğümüz resmi X hesabı olan @Denizli_Emniyet hesabından günlük olarak paylaşılmaktadır. Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için kullanacakları güzergahlarda mevcut olabilecek olumsuz hava ve yol koşullarını @Denizli_Emniyet hesabımızdan takip edebilirler" denildi. Bu uygulama, sürücülerin planladıkları seyahatlerde güzergahlarındaki olası riskleri önceden öğrenmelerine olanak tanıyarak, güvenli bir yolculuk yapmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki olumsuz hava koşullarının seyahat güvenliğini etkileyeceği durumlarda yol durumu bilgilerini resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşma kararı aldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent içi ve çevre illere yönlendiren ana yollar üzerinde oluşabilecek olumsuz hava ve yol durumlarını günlük olarak resmi X (twitter) hesabından duyuracakları belirtildi. Seyahat hazırlığındaki sürücülerin güvenli yolculuk yapabilmeleri için resmi sosyal medya hesabından alınan bilgileri takip etmeleri istendi.

Yapılan açıklamada, "İlimizi çevre il ve ilçelere bağlayan ana yollarda mevcut olabilecek olumsuz hava ve yol durumları Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tespiti yapılarak İl Emniyet Müdürlüğümüz resmi X hesabı olan @Denizli_Emniyet hesabından günlük olarak paylaşılmaktadır. Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için kullanacakları güzergahlarda mevcut olabilecek olumsuz hava ve yol koşullarını @Denizli_Emniyet hesabımızdan takip edebilirler" denildi. Bu uygulama, sürücülerin planladıkları seyahatlerde güzergahlarındaki olası riskleri önceden öğrenmelerine olanak tanıyarak, güvenli bir yolculuk yapmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.