Denizli'ye Kar Geliyor!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.12.2025 - 19:30, Güncelleme: 27.12.2025 - 20:23
 

Denizli'ye Kar Geliyor!

Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre yeni haftada Denizli'de 11 ilçede kar ve karla karışık yağmur etkili olacak. Salı gününden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek Denizli'de, hava sıcaklıkları eksi dereceye düşecek.

Sıcak ve kurak geçen yaz ile sonbahar aylarının ardından özlemle beklenen yağışlar düşmeye başladı. Soğuk havanın etkisi altına giren Denizli'de 30 Aralık Salı günü yağışlı hava bekleniyor. 31 Aralık Çarşamba günü ise 11 ilçede kar yağışı ve karla karışık yağmur beklenirken diğer ilçelerin yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. DENİZLİ YENİ YILA NASIL GİRECEK? Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; Denizli'de yeni haftada soğuk hava ve yağışlı hava etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarınm eksi derecelere düşeceği Denizli'de, 30 Aralık Salı günü kent merkezinde yağmurlu hava gözlenirken 31 Aralık Çarşamba günü Çameli,Çardan ve Çiviril'de kar yağışı, Acıpayam,Babadağ, Bekilli, Bozkurt,Buldan,Çal, Honaz ve Serinhisar ilçelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları eksi derecelere düşerek soğuk hava etkisini hissettirecek. Yeni yılda ise tüm il geneli çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Denizli ve ilçelerinde 5 günlük hava raporu:
Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre yeni haftada Denizli'de 11 ilçede kar ve karla karışık yağmur etkili olacak. Salı gününden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek Denizli'de, hava sıcaklıkları eksi dereceye düşecek.

Sıcak ve kurak geçen yaz ile sonbahar aylarının ardından özlemle beklenen yağışlar düşmeye başladı. Soğuk havanın etkisi altına giren Denizli'de 30 Aralık Salı günü yağışlı hava bekleniyor. 31 Aralık Çarşamba günü ise 11 ilçede kar yağışı ve karla karışık yağmur beklenirken diğer ilçelerin yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

DENİZLİ YENİ YILA NASIL GİRECEK?

Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; Denizli'de yeni haftada soğuk hava ve yağışlı hava etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarınm eksi derecelere düşeceği Denizli'de, 30 Aralık Salı günü kent merkezinde yağmurlu hava gözlenirken 31 Aralık Çarşamba günü Çameli,Çardan ve Çiviril'de kar yağışı, Acıpayam,Babadağ, Bekilli, Bozkurt,Buldan,Çal, Honaz ve Serinhisar ilçelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları eksi derecelere düşerek soğuk hava etkisini hissettirecek. Yeni yılda ise tüm il geneli çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Denizli ve ilçelerinde 5 günlük hava raporu:

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.