Kameraların yönünü değiştiren hırsızlar yakalanmaktan kurtulamadı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.10.2025 - 23:10, Güncelleme: 30.10.2025 - 23:10
 

Kameraların yönünü değiştiren hırsızlar yakalanmaktan kurtulamadı

Denizli’de kum ocağının güvenlik kamera açılarını değiştirerek 370 bin TL nakit parayı çalan hırsızlar jandarmanın dedektifi JASAT tarafından yakalandı.

Denizli’nin Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kum ocağından hırsızlık ihbarı üzerine jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan incelemeler neticesinde kimliği belirsiz şüpheli veya şüpheliler camı kırarak girdikleri işyerinde tanınmamak için kamera açılarını da değiştirdikleri tespit edildi. 370 bin TL nakit parayı çalan hırsızlar daha sonra kayıplara karıştı. Olayın ardından jandarmanın dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. JASAT timleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hırsızlık olayını gerçekleştiren iki şüphelinin kimlikleri tespit edildi. JASAT ve Buldan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile iki şüpheli şahsa eşzamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda kıskıvrak yakalanan H.K., ve Y.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de kum ocağının güvenlik kamera açılarını değiştirerek 370 bin TL nakit parayı çalan hırsızlar jandarmanın dedektifi JASAT tarafından yakalandı.

Denizli’nin Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kum ocağından hırsızlık ihbarı üzerine jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan incelemeler neticesinde kimliği belirsiz şüpheli veya şüpheliler camı kırarak girdikleri işyerinde tanınmamak için kamera açılarını da değiştirdikleri tespit edildi. 370 bin TL nakit parayı çalan hırsızlar daha sonra kayıplara karıştı.

Olayın ardından jandarmanın dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. JASAT timleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hırsızlık olayını gerçekleştiren iki şüphelinin kimlikleri tespit edildi. JASAT ve Buldan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile iki şüpheli şahsa eşzamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda kıskıvrak yakalanan H.K., ve Y.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.