Hakkari ve Şırnak'ta 17 terörist öldürüldü

ASAYİŞ 07.09.2016 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hakkari ve Şırnak'ta 17 terörist öldürüldü

denizli haber / denizli 20 haber / Hakkari ve Şırnak'ta 17 terörist öldürüldü

TSK, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde devam eden hava destekli operasyonda 12 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Şırnak'ta da dün üs bölgesine saldıran 5 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.   Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Çukurca'da hava destekli operasyon Hakkari'nin Çukurca ilçesinde devam eden hava destekli operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu 12 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta 5 terörist öldürüldü Şırnak'ta dün üs bölgesine saldırı girişiminde bulunan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, altı adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 330 adet fişeği, 10 adet el bombası ve iki adet el telsizi ile birlikte bölücü terör örgütü mensubu beş terörist ölü olarak ele geçirildi. Silopi ve Van'da 3 terörist yakalandı Şırnak'ın Silopi ilçesinde, yasa dışı yollarla Irak'tan Türkiye'ye geçmeye çalışan bölücü terör örgütü mensubu iki terörist, yedi adet M-16 piyade tüfeği ve 148 adet fişeği ile birlikte yakalandı. Van'ın Çaldıran ilçesinde de bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı. Sığınaklar bulundu Siirt Pervari'de, güvenlik güçlerince icra edilen arazi araması esnasında tespit edilen bir sığınakta, çok miktarda el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Mardin Dargeçit'te, güvenlik güçlerince icra edilen arazi araması esnasında tespit edilen bir sığınakta, iki adet el bombası, 250 adet Biksi makineli tüfek fişeği, dört adet roketatar mühimmatı ve muhtelif yaşam malzemesi bulundu.
denizli haber / denizli 20 haber / Hakkari ve Şırnak'ta 17 terörist öldürüldü

TSK, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde devam eden hava destekli operasyonda 12 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Şırnak'ta da dün üs bölgesine saldıran 5 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.

 

Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çukurca'da hava destekli operasyon

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde devam eden hava destekli operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu 12 terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ta 5 terörist öldürüldü

Şırnak'ta dün üs bölgesine saldırı girişiminde bulunan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, altı adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 330 adet fişeği, 10 adet el bombası ve iki adet el telsizi ile birlikte bölücü terör örgütü mensubu beş terörist ölü olarak ele geçirildi.

Silopi ve Van'da 3 terörist yakalandı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, yasa dışı yollarla Irak'tan Türkiye'ye geçmeye çalışan bölücü terör örgütü mensubu iki terörist, yedi adet M-16 piyade tüfeği ve 148 adet fişeği ile birlikte yakalandı. Van'ın Çaldıran ilçesinde de bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı.

Sığınaklar bulundu

Siirt Pervari'de, güvenlik güçlerince icra edilen arazi araması esnasında tespit edilen bir sığınakta, çok miktarda el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Mardin Dargeçit'te, güvenlik güçlerince icra edilen arazi araması esnasında tespit edilen bir sığınakta, iki adet el bombası, 250 adet Biksi makineli tüfek fişeği, dört adet roketatar mühimmatı ve muhtelif yaşam malzemesi bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.