Hapis cezası bulunan suç makinasını Jandarma yakaladı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.11.2021 - 09:03, Güncelleme: 05.11.2021 - 09:03
 

Hapis cezası bulunan suç makinasını Jandarma yakaladı

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 23 farklı suçlardan kaydı bulunan ve 17 kesinleşmiş hapis cezası bulanan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; uyuşturucu imal ve ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş 17 yıl hapis cezası bulunan ve 23 farklı suçtan kaydı bulunan R.T. İsimli şüpheli şahsın yakalanması için JASAT ve Jandarma ekipleri operasyonun düğesine bastı. Jandarmanın dedektifleri olan, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Elazığ JASAT timleri ile koordineli, Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 23 farklı suçlardan kaydı bulunan ve 17 kesinleşmiş hapis cezası bulanan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; uyuşturucu imal ve ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş 17 yıl hapis cezası bulunan ve 23 farklı suçtan kaydı bulunan R.T. İsimli şüpheli şahsın yakalanması için JASAT ve Jandarma ekipleri operasyonun düğesine bastı.

Jandarmanın dedektifleri olan, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Elazığ JASAT timleri ile koordineli, Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.