Hasta taşıyan ambulans dolmuşla çarpıştı; 2 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.05.2022 - 10:00, Güncelleme: 20.05.2022 - 16:29
 

Hasta taşıyan ambulans dolmuşla çarpıştı; 2 yaralı

Denizli’de hasta taşıyan ambulansın şehir içi dolmuşuyla çarpıştığı trafik kazasında bir sağlıkçı ile dolmuştaki bir yolcu yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 18.45 sıralarında Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli Devlet Hastanesi’ne hasta taşıyan A.B. kontrolündeki ambulans, İstasyon Caddesinde bulunan ışıklardan sağa dönüş yaptığı sırada yine karşı yönden gelen A.K. hakimiyetindeki 20 M 0665 plakalı hat minibüsünün ışıklardan sola dönüş yaptığı sırada çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüsün kapısı yerinden çıkarken, vatandaşlar ise yardıma koştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri ambulansta bulunan hastayı ve kazada hafif yaralanan sağlıkçı İ.A. ile minibüsteki yolcuyu hastaneye kaldırdı. Bir süre trafiğin kapatıldığı yolda ekipler kontrollü geçiş sağladı. Kazanın ardından araç sürücüleri ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Araçların kaldırılması ardından trafik normal olarak sağlandı.
Denizli’de hasta taşıyan ambulansın şehir içi dolmuşuyla çarpıştığı trafik kazasında bir sağlıkçı ile dolmuştaki bir yolcu yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 18.45 sıralarında Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli Devlet Hastanesi’ne hasta taşıyan A.B. kontrolündeki ambulans, İstasyon Caddesinde bulunan ışıklardan sağa dönüş yaptığı sırada yine karşı yönden gelen A.K. hakimiyetindeki 20 M 0665 plakalı hat minibüsünün ışıklardan sola dönüş yaptığı sırada çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüsün kapısı yerinden çıkarken, vatandaşlar ise yardıma koştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.



Olay yerine giden sağlık görevlileri ambulansta bulunan hastayı ve kazada hafif yaralanan sağlıkçı İ.A. ile minibüsteki yolcuyu hastaneye kaldırdı. Bir süre trafiğin kapatıldığı yolda ekipler kontrollü geçiş sağladı. Kazanın ardından araç sürücüleri ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Araçların kaldırılması ardından trafik normal olarak sağlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.