Hastanedeki Tatbikat Gerçeğini Aratmadı

DENİZLİ 27.10.2016 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hastanedeki Tatbikat Gerçeğini Aratmadı

denizli haber / denizli 20 haber / Hastanedeki Tatbikat Gerçeğini Aratmadı

Denizli Çameli İlçesi’nde UMKE ekipleri tarafından düzenlenen tatbikat gerçeğini aratmadı.Tatbikatta yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi.   Denizli’de Ulusal Medical Kurtarma (UMKE) ekipleri, Sivil Savunma Ekipleri ve Çameli Devlet Hastanesi çalışanları tarafından oluşturulan gönüllü ekiplere verilen eğitimin ardından yangın sonrası kurtarma tatbikatı yapıldı.   Tatbikat sırasında hastane personeline yanan tüpe müdahale etme ve yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağı uygulamalı olarak gösterildi. Hastane bahçesinde ilk müdahale yapıldı. Tatbikat sırasında üst katlarda mahsur kalan hastalar başarıyla kurtarılırken, yangın merdivenlerini kullanan personeller de kısa sürede hastanedeki tahliyeyi sağladı.Tatbikatta hastane içerisinden yaralı olarak kurtulan hastalara ilk müdahale hastane bahçesinde yapılarak daha sonra hastalar tatbikat gereği Acıpayam Devlet Hastanesi’ne ambulanslarla sevk edildi.   Denizli UMKE ekibi tarafından ilçede bulunan Çameli Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları tarafından oluşturulan gönüllü kurtarma ekiplerine eğitim verildi. Eğitim yangın sonrası yangında karbondioksit zehirlenmesinden etkilenen yaralılar tedavi edildi.   Çameli Devlet Hastanesi tatbikatla ilgili açıklamada bulundu. “Her yıl yapmış olduğumuz hastanemiz afet tatbikatını Sivil Savunma Uzmanı Ekipleri Denizli Sağlık Müdürlüğü UMKE ekibi, İlçemiz 112 ekibi ve İlçemiz İtfaiye ekipleri ile Hastanemiz 2016 yılı afet planı dahilinde yangın tatbikatı yapılmış olup, hazırlanan senaryo doğrultusunda hastanemiz personeli başarılı bir şekilde tatbikatımızı tamamlamıştır. Olası afet durumlarına hazır olmak için personel eğitimlerimiz koordine ekipler ile tatbikatlarımız devam edecektir. Yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Hastanedeki Tatbikat Gerçeğini Aratmadı

Denizli Çameli İlçesi’nde UMKE ekipleri tarafından düzenlenen tatbikat gerçeğini aratmadı.Tatbikatta yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

 

Denizli’de Ulusal Medical Kurtarma (UMKE) ekipleri, Sivil Savunma Ekipleri ve Çameli Devlet Hastanesi çalışanları tarafından oluşturulan gönüllü ekiplere verilen eğitimin ardından yangın sonrası kurtarma tatbikatı yapıldı.

 

Tatbikat sırasında hastane personeline yanan tüpe müdahale etme ve yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağı uygulamalı olarak gösterildi. Hastane bahçesinde ilk müdahale yapıldı. Tatbikat sırasında üst katlarda mahsur kalan hastalar başarıyla kurtarılırken, yangın merdivenlerini kullanan personeller de kısa sürede hastanedeki tahliyeyi sağladı.Tatbikatta hastane içerisinden yaralı olarak kurtulan hastalara ilk müdahale hastane bahçesinde yapılarak daha sonra hastalar tatbikat gereği Acıpayam Devlet Hastanesi’ne ambulanslarla sevk edildi.

 

Denizli UMKE ekibi tarafından ilçede bulunan Çameli Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları tarafından oluşturulan gönüllü kurtarma ekiplerine eğitim verildi. Eğitim yangın sonrası yangında karbondioksit zehirlenmesinden etkilenen yaralılar tedavi edildi.

 

Çameli Devlet Hastanesi tatbikatla ilgili açıklamada bulundu. “Her yıl yapmış olduğumuz hastanemiz afet tatbikatını Sivil Savunma Uzmanı Ekipleri Denizli Sağlık Müdürlüğü UMKE ekibi, İlçemiz 112 ekibi ve İlçemiz İtfaiye ekipleri ile Hastanemiz 2016 yılı afet planı dahilinde yangın tatbikatı yapılmış olup, hazırlanan senaryo doğrultusunda hastanemiz personeli başarılı bir şekilde tatbikatımızı tamamlamıştır. Olası afet durumlarına hazır olmak için personel eğitimlerimiz koordine ekipler ile tatbikatlarımız devam edecektir. Yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.