Hayalde kalan değil,gerçekleşen projeler

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.03.2024 - 14:04, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:04
 

Hayalde kalan değil,gerçekleşen projeler

CHP Denizli il başkanı Ali Osman Horzum ve Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde şehrin nabzını tutan basın mensuplarıyla buluştu.

İlk olarak CHP Denizli İl başkanı Ali Osman Horzum söz aldı. 20 yıllık Ak Parti döneminde söz verilip yapılmayanları anlattı, videolarla, halkın tepkisinin yer aldığı röportajlarla destekli bir konuşma yaptı. Ak Partili Denizli Belediyesi’nin vaat edip yapmadığı, ama yeni kampanyada yer verdiği projelere tepki gösterdi. Horzum, Ak Parti’nin Millet Bahçesi, 2. Üniversite, 250 tl’ye 25 bin konut vaatlerini gündeme getirdi. “O evler için uzayan kuyrukları gördük kuyruğa giren vatandaşları gördük ama evleri görmedik” dedi. 9 yıl önceye gitti, önce o evlerin vaat edildiği görüntüleri, ardından da vatandaşın tepkilerini ekrana getirdi. Denizli’ye getirileceği söylenen Halk Plajı’na tepkisi de hazırlanan bir videoyla oldu. Ali Osman Horzum, “peki CHP Denizli’de ne yapacak?” diye sordu. “Tıpkı İstanbul’da Ankara’da olduğu gibi sosyal belediyecilik yapacağız” diyerek mikrofonu Büyükşehir Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na bıraktı. “Dev ekranlarla şov yapmak yerine ayağı yere basan projelerle karşınızdayım” diyen Çavuşoğlu, kırsalda yapacaklarıyla söze başladı. Çavuşoğlu, GEBE DÜVE projesiyle kırsaldan şehire büyük bir değişim başlatacağını, ayrıca HOROZKART’LA da vatandaşın, belediyenin sosyal yardımlarına onuru kırılmadan ulaşacağını söyledi. Turizm için de ayrı ve geniş bir başlık açtı Çavuşoğlu. Bölge turizminin Pamukkale ile sınırlı kalmaması için oluşturulacak yeni rotalardan söz etti. Denizlispor’u özlenen eski günlerine kavuşturacağını, Tramvay projesini, suya nasıl yüzde 50 indirim yapacağını anlattı. “tüm bunlar için, sosyal belediyecilik için belediyenin yeteri kadar kaynağı var” diyen Çavuşoğlu, “o kaynağı birilerine peşkeş çekmek yerine halk için kullanacağız, halkın hakkını cebine indirenlerden hesap soracağız” dedi. Çavuşoğlu “zenginleşen belediye başkanı, belediye çalışanları değil zenginleşen Denizli” dedi, göreve geldiğinde sadece 2 kişinin işine son vereceğini söyledi. O 2 kişinin isimlerini ise vermedi. Çavuşoğlu, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Sorulardan biri projedeki fabrikaların hayata nasıl geçirileceği ile ilgiliydi. Çavuşoğlu, hepsinin altyapısının üniversiteyle, akademisyenlerle oluşturulduğunu söyledi, ama bir rant kaynağı oluşmasının önüne geçmek için tesislerin yeriyle ilgili açıklama yapmadı. Basın toplantısı soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.
CHP Denizli il başkanı Ali Osman Horzum ve Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde şehrin nabzını tutan basın mensuplarıyla buluştu.

İlk olarak CHP Denizli İl başkanı Ali Osman Horzum söz aldı. 20 yıllık Ak Parti döneminde söz verilip yapılmayanları anlattı, videolarla, halkın tepkisinin yer aldığı röportajlarla destekli bir konuşma yaptı.

Ak Partili Denizli Belediyesi’nin vaat edip yapmadığı, ama yeni kampanyada yer verdiği projelere tepki gösterdi.

Horzum, Ak Parti’nin Millet Bahçesi, 2. Üniversite, 250 tl’ye 25 bin konut vaatlerini gündeme getirdi. “O evler için uzayan kuyrukları gördük kuyruğa giren vatandaşları gördük ama evleri görmedik” dedi. 9 yıl önceye gitti, önce o evlerin vaat edildiği görüntüleri, ardından da vatandaşın tepkilerini ekrana getirdi.

Denizli’ye getirileceği söylenen Halk Plajı’na tepkisi de hazırlanan bir videoyla oldu.

Ali Osman Horzum, “peki CHP Denizli’de ne yapacak?” diye sordu.

“Tıpkı İstanbul’da Ankara’da olduğu gibi sosyal belediyecilik yapacağız” diyerek mikrofonu Büyükşehir Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na bıraktı.

“Dev ekranlarla şov yapmak yerine ayağı yere basan projelerle karşınızdayım” diyen Çavuşoğlu, kırsalda yapacaklarıyla söze başladı.

Çavuşoğlu, GEBE DÜVE projesiyle kırsaldan şehire büyük bir değişim başlatacağını, ayrıca HOROZKART’LA da vatandaşın, belediyenin sosyal yardımlarına onuru kırılmadan ulaşacağını söyledi.

Turizm için de ayrı ve geniş bir başlık açtı Çavuşoğlu. Bölge turizminin Pamukkale ile sınırlı kalmaması için oluşturulacak yeni rotalardan söz etti.

Denizlispor’u özlenen eski günlerine kavuşturacağını, Tramvay projesini, suya nasıl yüzde 50 indirim yapacağını anlattı. “tüm bunlar için, sosyal belediyecilik için belediyenin yeteri kadar kaynağı var” diyen Çavuşoğlu, “o kaynağı birilerine peşkeş çekmek yerine halk için kullanacağız, halkın hakkını cebine indirenlerden hesap soracağız” dedi.

Çavuşoğlu “zenginleşen belediye başkanı, belediye çalışanları değil zenginleşen Denizli” dedi, göreve geldiğinde sadece 2 kişinin işine son vereceğini söyledi. O 2 kişinin isimlerini ise vermedi.

Çavuşoğlu, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Sorulardan biri projedeki fabrikaların hayata nasıl geçirileceği ile ilgiliydi. Çavuşoğlu, hepsinin altyapısının üniversiteyle, akademisyenlerle oluşturulduğunu söyledi, ama bir rant kaynağı oluşmasının önüne geçmek için tesislerin yeriyle ilgili açıklama yapmadı.

Basın toplantısı soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.