Hayati Yazıcı Denizli’ye geliyor

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.08.2023 - 16:49, Güncelleme: 07.08.2023 - 16:49
 

Hayati Yazıcı Denizli’ye geliyor

Ak Parti’de 2023 Şehir Buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerlinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Denizli’ye geliyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt içi ve yurt dışı programları devam ederken, AK Parti teşkilatları da saha çalışmaları kapsamında yürütülen 'Şehir Buluşmaları’na yeniden başlıyor. AK Parti yerel seçimlere start verdi AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün yaptığı açıklamada; “Yaz döneminde yoğun bir saha çalışması yürüten il ve ilçe teşkilatlarınca, "vatandaşın nabzının tutulduğu, milletin sesine kulak verildiği" Şehir Buluşmaları gerçekleştiriyoruz. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca koordine edilen çalışma kapsamında, bakanlar, MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il, 922 ilçe teşkilatı tarafından düzenlenecek programlarımızda, AK Parti'nin 21 yılda yaptığı eser ve hizmetler anlatılacak, ülkenin her köşesinden istek ve beklentilere kulak verilecek. Denizli il ve ilçe teşkilatlarımız olarak yerel seçimlere tüm hızımızla çalışıyoruz. İlçe ziyaretlerimizi gerçekleştirerek kırsal kesimlerde vatandaşlarımızla, çiftçilerimizle bir araya gelerek istek ve temennilerini dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. 2024 yerel seçimlerinde Denizli tekrar destan yazacaktır. Ak parti belediyeciliği kazanacaktır” dedi. Hayati Yazıcı Denizli’ye geliyor Şehir Buluşmaları kapsamında AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerlinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın Denizli’yi ziyaret edeceğini duyuran Başkan Güngör; “11 Ağustos Cuma günü AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerlinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı Denizli’mizi ziyaret edecek. Parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşları ile buluşacak olan Hayati Yazıcı günü birlik ziyaretin ardından Denizli’mizden ayrılacak” dedi.
Ak Parti’de 2023 Şehir Buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerlinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Denizli’ye geliyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt içi ve yurt dışı programları devam ederken, AK Parti teşkilatları da saha çalışmaları kapsamında yürütülen 'Şehir Buluşmaları’na yeniden başlıyor.

AK Parti yerel seçimlere start verdi

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün yaptığı açıklamada; “Yaz döneminde yoğun bir saha çalışması yürüten il ve ilçe teşkilatlarınca, "vatandaşın nabzının tutulduğu, milletin sesine kulak verildiği" Şehir Buluşmaları gerçekleştiriyoruz.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca koordine edilen çalışma kapsamında, bakanlar, MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il, 922 ilçe teşkilatı tarafından düzenlenecek programlarımızda, AK Parti'nin 21 yılda yaptığı eser ve hizmetler anlatılacak, ülkenin her köşesinden istek ve beklentilere kulak verilecek. Denizli il ve ilçe teşkilatlarımız olarak yerel seçimlere tüm hızımızla çalışıyoruz. İlçe ziyaretlerimizi gerçekleştirerek kırsal kesimlerde vatandaşlarımızla, çiftçilerimizle bir araya gelerek istek ve temennilerini dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. 2024 yerel seçimlerinde Denizli tekrar destan yazacaktır. Ak parti belediyeciliği kazanacaktır” dedi.

Hayati Yazıcı Denizli’ye geliyor

Şehir Buluşmaları kapsamında AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerlinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın Denizli’yi ziyaret edeceğini duyuran Başkan Güngör; “11 Ağustos Cuma günü AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerlinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı Denizli’mizi ziyaret edecek. Parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşları ile buluşacak olan Hayati Yazıcı günü birlik ziyaretin ardından Denizli’mizden ayrılacak” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.