Hayırseverler Denizli'de Adeta İnsanlık Dersi Veriyorlar

DENİZLİ 28.04.2020 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hayırseverler Denizli'de Adeta İnsanlık Dersi Veriyorlar

Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde Denizli'nin Buldan ve Çardak İlçesi'nde hayırseverler bakkallara giderek borcu olanların borçlarını kapatarak isimlerinin gizli kalmasını istiyorlar. 3 gün önce Buldan İlçesi'nden sonra bu sefer Çardak İlçesi'nde yaşanan bu güzel olay, Ramazan ayında özellikle işsiz olanları daha çok sevindirdi.      ÇARDAKTA 62 KİŞİNİN 24 BİN TL'LİK BORÇ TEK KALEMDE SİLİNDİ   Denizli'nin Çardak İlçesi Hayriye Mahallesi'nde bazı hayırseverler tarafından, maddi durumu yetersiz 62 kişinin bakkaldaki borçlarını ödedi.     Hayriye Mahallesi'ndeki bakkala giden hayırsever, veresiye defterindeki 24 Nisana kadar olan 62 kişinin 24 bin 60 TL'lik borçları ödedi.   Bakkal Raci Zengin ise tezgaha, "24 Nisan'a kadar olan borçlarınız ödenmiştir" yazılı kağıt astı.   Bakkal Zengin, "Hayırsever kişiden Allah razı olsun" dileklerini iletti   3 GÜN ÖNCE BULDAN'DA DA BİR HAYIRSEVER BÜTÜN DEFTERDEKİ İSİMLERİN BORÇLARINI KAPATTI   Buldan'ın Yalçınkaya Mahallesi'nde Havva Çamoğlu’na ait bakkala gelen ismini vermeyen hayırsever tüm veresiye hesaplarını kapattı.   Bakkal Sahibi Çamoğlu, orta yaşlarında bir adamın mahallede alışveriş yapan kişilerin veresiye borçlarının toplamasını istediğini aktardı. Bu hayırseveri ilk kez gördüğünü ve Buldanlı olmadığını belirten Çamoğlu, 20 kişinin borcunu sildiğini dile getirdi. Ramazan ayında birçok işsizin borcunun silindiğine dikkat çeken bakkal Çamoğlu, hem kendinin hem de müşterilerinin de sevincini paylaştı.                                                 

Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde Denizli'nin Buldan ve Çardak İlçesi'nde hayırseverler bakkallara giderek borcu olanların borçlarını kapatarak isimlerinin gizli kalmasını istiyorlar. 3 gün önce Buldan İlçesi'nden sonra bu sefer Çardak İlçesi'nde yaşanan bu güzel olay, Ramazan ayında özellikle işsiz olanları daha çok sevindirdi.   

 

ÇARDAKTA 62 KİŞİNİN 24 BİN TL'LİK BORÇ TEK KALEMDE SİLİNDİ

 

Denizli'nin Çardak İlçesi Hayriye Mahallesi'nde bazı hayırseverler tarafından, maddi durumu yetersiz 62 kişinin bakkaldaki borçlarını ödedi.

 

 

Hayriye Mahallesi'ndeki bakkala giden hayırsever, veresiye defterindeki 24 Nisana kadar olan 62 kişinin 24 bin 60 TL'lik borçları ödedi.

 

Bakkal Raci Zengin ise tezgaha, "24 Nisan'a kadar olan borçlarınız ödenmiştir" yazılı kağıt astı.

 

Bakkal Zengin, "Hayırsever kişiden Allah razı olsun" dileklerini iletti

 

3 GÜN ÖNCE BULDAN'DA DA BİR HAYIRSEVER BÜTÜN DEFTERDEKİ İSİMLERİN BORÇLARINI KAPATTI

 

Buldan'ın Yalçınkaya Mahallesi'nde Havva Çamoğlu’na ait bakkala gelen ismini vermeyen hayırsever tüm veresiye hesaplarını kapattı.

 

Bakkal Sahibi Çamoğlu, orta yaşlarında bir adamın mahallede alışveriş yapan kişilerin veresiye borçlarının toplamasını istediğini aktardı. Bu hayırseveri ilk kez gördüğünü ve Buldanlı olmadığını belirten Çamoğlu, 20 kişinin borcunu sildiğini dile getirdi. Ramazan ayında birçok işsizin borcunun silindiğine dikkat çeken bakkal Çamoğlu, hem kendinin hem de müşterilerinin de sevincini paylaştı.

                                        

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.