Herkesin bir Horozkart’ı olacak bir elin verdiğini diğeri görmeyecek

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.03.2024 - 20:31, Güncelleme: 08.03.2024 - 20:31
 

Herkesin bir Horozkart’ı olacak bir elin verdiğini diğeri görmeyecek

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan vatandaşa sosyal belediyecilik sözü.

Kasapta, manavda, bakkalda, sosyal yardımdan tarım desteğine HOROZKART Denizli halkının tüm dertlerine derman olacak. HOROZKART ile vatandaş da mahallenin esnafı da kazanacak. YETTİ GARİ! DEĞİŞİM ŞART! CHP’nin Denizli Büyükşehir Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, belediye başkanı seçildiğinde hayata geçireceği bir projesini daha duyurdu. Çavuşoğlu, “önceliğimiz, CHP’li Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri gibi SOSYAL BELEDİYECİLİK” dedi. Yaşanabilir bir Denizli SENİN HAKKIN Başkan Adayı Çavuşoğlu tasarımı hazır olan projenin detaylarını anlattı. Çavuşoğlu; “Projenin öncelikli amacı belediyenin sosyal yardımlarını geçim derdindeki vatandaşa onurunu kırmadan ulaştırmak. Vatandaş Et Süt Kurumu önünde kuyruğa girmek yerine mahalle kasabından alışveriş yapacak. Dedi. Çavuşoğlu, torba torba erzağı herkese göstere göstere itfaiye araçlarıyla, kamyonetlerle mahalle mahalle dolaştırarak dağıtmayacaklarını söyledi. “Sosyal yardımlar Horozkart’a kalem kalem yüklenecek.” Et için yüklenen tutar et, gıda için yüklenen tutar mahalle esnafından yapılan alışverişte kullanılacak. İhtiyaç sahiplerinin ayrıştırılmadığı tek tip tasarımıyla kimi kendi yüklediği parayı, kimi de Belediye’nin sosyal yardımını zincir marketler ve AVM’ler dışında dilediği yerde kullanacak. CHP Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ekipleri sadece bir yardım kartı değil, birçok alanda kullanılabilecek HOROZKART ‘ı kısa sürede hayata geçirebilmek için çalışıyor.
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan vatandaşa sosyal belediyecilik sözü.

Kasapta, manavda, bakkalda, sosyal yardımdan tarım desteğine HOROZKART Denizli halkının tüm dertlerine derman olacak. HOROZKART ile vatandaş da mahallenin esnafı da kazanacak.

YETTİ GARİ! DEĞİŞİM ŞART!

CHP’nin Denizli Büyükşehir Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, belediye başkanı seçildiğinde hayata geçireceği bir projesini daha duyurdu.

Çavuşoğlu, “önceliğimiz, CHP’li Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri gibi SOSYAL BELEDİYECİLİK” dedi.

Yaşanabilir bir Denizli SENİN HAKKIN

Başkan Adayı Çavuşoğlu tasarımı hazır olan projenin detaylarını anlattı.

Çavuşoğlu; “Projenin öncelikli amacı belediyenin sosyal yardımlarını geçim derdindeki vatandaşa onurunu kırmadan ulaştırmak. Vatandaş Et Süt Kurumu önünde kuyruğa girmek yerine mahalle kasabından alışveriş yapacak. Dedi.

Çavuşoğlu, torba torba erzağı herkese göstere göstere itfaiye araçlarıyla, kamyonetlerle mahalle mahalle dolaştırarak dağıtmayacaklarını söyledi.

Sosyal yardımlar Horozkart’a kalem kalem yüklenecek.”

Et için yüklenen tutar et, gıda için yüklenen tutar mahalle esnafından yapılan alışverişte kullanılacak. İhtiyaç sahiplerinin ayrıştırılmadığı tek tip tasarımıyla kimi kendi yüklediği parayı, kimi de Belediye’nin sosyal yardımını zincir marketler ve AVM’ler dışında dilediği yerde kullanacak.

CHP Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ekipleri sadece bir yardım kartı değil, birçok alanda kullanılabilecek HOROZKART ‘ı kısa sürede hayata geçirebilmek için çalışıyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.