Honaz Dağı'nda Kaza!

DENİZLİ 28.10.2018 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Honaz Dağı'nda Kaza!

Denizli'de Off-Rood tutkunları her hafta olduğu gibi bu haftada da adrenalini yaşamak için Honaz Dağı eteklerinde katıldıkları tırmanışta, bir araç zor arazi şartlarında kaza yaptı.   Edinilen bilgiye göre, Honaz Saklı Göl'de buluşan Off-Road tutkunları , Dere Çiftlik, Akbaş ve Aydınlar köyünden geçiş gerçekleştirdikten sonra Honaz Dağı'na tırmanışa geçti.  Pilot Barbaros idaresindeki 20 AAH 199 plakalı araç tırmanışa geçtiği esnada zor arazi şartlarında kontrolü kaybetmesi sonucu devrildi.   Araçta bulunan pilot Barbaros ve yardımcı pilot Uğur, meydana gelen kazadan yara almadan kurtuldu. Devrilen araç diğer Off-Road tutkunlarının yardımı sonucu kurtarıldı ve program kaldığı yerden devam etti.  

Denizli'de Off-Rood tutkunları her hafta olduğu gibi bu haftada da adrenalini yaşamak için Honaz Dağı eteklerinde katıldıkları tırmanışta, bir araç zor arazi şartlarında kaza yaptı.

 

Edinilen bilgiye göre, Honaz Saklı Göl'de buluşan Off-Road tutkunları , Dere Çiftlik, Akbaş ve Aydınlar köyünden geçiş gerçekleştirdikten sonra Honaz Dağı'na tırmanışa geçti.  Pilot Barbaros idaresindeki 20 AAH 199 plakalı araç tırmanışa geçtiği esnada zor arazi şartlarında kontrolü kaybetmesi sonucu devrildi.

 

Araçta bulunan pilot Barbaros ve yardımcı pilot Uğur, meydana gelen kazadan yara almadan kurtuldu. Devrilen araç diğer Off-Road tutkunlarının yardımı sonucu kurtarıldı ve program kaldığı yerden devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.