Honaz’da fındık büyüklüğünde dolu yağdı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.05.2023 - 17:59, Güncelleme: 27.05.2023 - 17:59
 

Honaz’da fındık büyüklüğünde dolu yağdı

Kuvvetli yağışların olduğu Denizli’de bugünde ilçelerde etkili olan sağanak yağış Honaz’da dolu şekline dönüştü. Etkili olan dolu yağışı bir çok bölgede sele dönüştü.

Denizli’de son haftalarda etkili olan kuvvetli yağışlar zaman zaman yerini dolu yağışına bırakıyor. Bugün Honaz İlçesi’nde etkili olan kuvvetli yağış yerini kısa süre sonra dolu yağışına bıraktı. Fındık büyüklüğündeki dolu yağışı bölgeyi beyaza bürürken ekinlere de zarar verdiği tahmine diliyor. kuvvetli yağışla birlikte dolu yağışı seli de beraberinde getirdi. Yağışın etkili olduğu bölgede yollarda yağmur suları dere gibi akarken sürücüler ilerlemekte zorlandı. Yağışlarla birlikte kurak bir yaz geçirmemenin sevincini yaşarken, dolu yağışı ile zarar gören ürünler olumsuz yönde etkiliyor. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Kuvvetli yağışların olduğu Denizli’de bugünde ilçelerde etkili olan sağanak yağış Honaz’da dolu şekline dönüştü. Etkili olan dolu yağışı bir çok bölgede sele dönüştü.

Denizli’de son haftalarda etkili olan kuvvetli yağışlar zaman zaman yerini dolu yağışına bırakıyor. Bugün Honaz İlçesi’nde etkili olan kuvvetli yağış yerini kısa süre sonra dolu yağışına bıraktı. Fındık büyüklüğündeki dolu yağışı bölgeyi beyaza bürürken ekinlere de zarar verdiği tahmine diliyor. kuvvetli yağışla birlikte dolu yağışı seli de beraberinde getirdi. Yağışın etkili olduğu bölgede yollarda yağmur suları dere gibi akarken sürücüler ilerlemekte zorlandı.

Yağışlarla birlikte kurak bir yaz geçirmemenin sevincini yaşarken, dolu yağışı ile zarar gören ürünler olumsuz yönde etkiliyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.